Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rosa,Ivna,Josipa,Lantana hvala vam na posjeti i divnim riječima!
Josipa,astilbe baš lijepo napreduju,da,vjerovatno jer su poklonjene od srca! Travnjak napokon zelen i miris se širi..Miris pokošene trave..Ali,čim ugriju ljetne vrućine on neće biti lijep i zelen kao sad! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cvijeće je lijepo, ali meni se svidio travnjak s onim drvenim klupama i stolum, kako kaže Dzo miriše pokošena trava
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Pokosen travnjak...hmmmm,kako volim miris pokosene trave!!!
![]() Sve je za jedan velikkiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Prekrasno Alisa, imaš super tulipane.Drago mi je da je astilba preživjela.
Izgleda da sam ti je od srca dala ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kuc-kuc Alisa, evo mene prvi put
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Lijepo si se ti nama ponovila,a tulipani su ti prekrasni
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Baka,Kontesa,Niho i Otok,hvala vam na virtualnoj posjeti mom vrtu!!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo, šareno i rascvjetano kod tebe, baš sam uživala
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svi su ti prelijepi samo ovaj čupavi -koda ga je struja zdrmala -mi je najljepši
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
alisa, jaaako dobar shoping si obavila i puno lijepih cvijećki kupila
![]() koliko raznolikih tulipana imaš ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno Alisa. Cvijeća puno, travnjak predivan...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira,hvala na posjeti!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve je prekrasno svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,Flavka!!Nisu još svi tulipani procvjetali...Nekih i nema ove godne..Bijeli se još nije pojavio.Ima ih dosta u pupovima,a ima ih dosta bez cvijeta ![]() ![]() Ljiljan napreduje,to je stari,tu su i ostali,samo nisu u kadru! ![]() |
|
![]() |
|
coreopsis sam kupila isto i posadila ga većć.
![]() |
|
![]() |
|
Erigeron lijepo napreduje kod mene..
![]() prošlogodišnje astilbe isto..Josipa,preživjele su kod mene... ![]() ovaj karanfil tu raste par godina,iz samog betona! ![]() ovaj iris sam dobila od komsinice.. ![]() malo behara.. ![]() |
|
![]() |
|
ovo sam dobila od komšinke..Floxići
![]() ova tri ljepotana ,ostiče,kupila sam danas.. ![]() oxalisi niču.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Preljepi tulipani, narcise, travica savršena, ma super!!!! Pravi proljetni ugođaj
![]() ![]() Boja magnolije je savršena, a vidim i ljiljan napreduje....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Svježe pokošen travnjak..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img]http://i259.photobucket.com/albums/hh288/enterijer/biljke/DSCN3272.jp |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |