Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 203> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Korjenko tvoja hacijenda je savršena, tulipani, thuje, sve ti je predivno..ja sam izdvojila ovu sliku jer mi se posebno svidjela
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Korjenko već dugo ja šetam tvojim vrtom i dok nisam bila forumašica i uvijek uživala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Prelijepo, uredno, ma nemam riječi
![]() Ova slika koju je stefkaja izdvojila odiše harmonijom i mirom - nešto posebno. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
niho legendo
![]() Došla sam još reći da su tulipani pre-prekrasni!! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,koji vatromet boja. panoramske slike i one višnje u cvatu su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme korijenko, kako se niste sjetile slikati onu brezu sa stolom i klupom, iz " posebnog ugla"??? Zamoli Salomon da i to uslika.
A što se tiče cvijeća, htjela sam nešto izdvojiti,ali kako sam išla dalje....sve me oduševilo i sve mi je lijepo.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
iz dana u dan sve ljepse i ljepse
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je bilo sve i do sada, ali Solomon je napravila nekoliko fantastičnih fotografija, moraš je pohvaliti
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
jednostavno predivno, odmorim i oči i dušu kad tuda prošetam, a znaj da to često činim Ponekad nešto komentiram, ponekad samo šutke gledam i uživam
Ma morat ću se jednom dokotrljati da to vidim uživo
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neću ništa komentirati samo sam se lijepo prošetala i odmorila
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko prekrasno je prošetati tvojom haciendom..Sve je savršeno uredno i iskombinirano....Tulipani su super ali kraljica je ukrasna trešnja...Neki dan sam bila u rasadniku gdje si je kupila i vidijela da imaju još jednu koja cvjeta, prekrasna je...Gledajući nju vidijela sam još nešto prekrasno što me je oduševilo, a mislim da bi i tebe (možda to imaš), a to je Cornus mislim florida.....Oduševilo me je jer cvate, ali cijena je 480 kn, pa me prošla volja....Danas sam bila u Gorskom Kotaru pa sam iskopala drjemavce za tebe....Javiti ću ti se u petak jer sutra me opet nema....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
najvise me odusevila ukrasna tresnja i malo stablo sa crvenim listicima,kako mu je ime?preslatko je
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mari, nemam ti ja cucka i nikad nisam imala želju za nabaviti psa ali volim pse kad su kod drugoga Miro baš je lijepo čuti da netko i bismo reki "izvana"šeta po mom vrtu i uživa. Znam da ti treba puno vremena da upoznaš sve naše vrtove pogotovo sad kad je puno "novih" vrtova....Meni je isto na početku dosta trebalo da se smađem.
Stefi, Radosnica i meni je taj dio vrta nekako najdraži
![]() Niho, ma znala sam ja da sam nešto zaboravila
![]() Proljeće, moram opet napraviti turu slika pa stiže i tvoja omiljena
![]() Lora, ja već planiram veliku "kavicu" kod mene ...e onda ćeš se našetati
![]() Jagoda ti si vidjela florida (roza drijen) a ja sam kupila kousa (bijeli drijen), dvoumili smo se između jednog i drugog ali je prevagnuo bijeli jer je na računu bila i trešnja
![]() ![]() Gioia, to je lagerstroemia ali to su ponovljene jesenske slike, sada kod mene nije još niti prolistala, ona uvijek prolista najzadnja
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nisam ni rekla da mi je drago da vas je tako puno bilo kod mene, svima
![]() I da... konačno mi magnolija ima pupoljke
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slike su zaista prekrasne!
Svaki put me oduševi urednost, veličina i ljepota tvog imanja!
O cvijeću ovaj put neću ništa reći!
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
korijenko, ovo kod tebe je prava eksplozija, ne samo boja već oblika, tekstura....svaki put kada navratim imam osjećaj da sam u drugome vrtu, jel to do fotografije ili....uglavnom predivno!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Dobro jutro curičke......
Jučer popodne sam u vrtu doposijala i doposadila što mi je još bilo ostalo za napravit u ovoj turi - kapula i merlin i to onaj žuti, mi ga zovemo "prašći" ali meni je bolji od narančastog jer je manje sladak....
Nakon toga sam malo poslikala novice i nešto što je prošlog vikenda zaboravila Salomon.....
Počinjem opet sa tulipanima..... neki već pomalo odlaze što me žalosti je njih posebno volim
![]() ![]() ![]() ![]() Ovi crveni su mi posebno lijepi, razbarušeni...
![]() ![]() Pa neka žuta sorta...
![]() Ljubičasto-žuti
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |