moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 27> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne moraš žuriti i nabijati mi komplekse.......ja neću slati prije ponedjeljka......neće biti gotovo prije ali pssssst nemoj nikom reći.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne kutije,svaka na svoj nacin lijepa
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Malo sam prolistala po tvojoj galeriji i po mome sudu tvoj najnajbolji i najnajljepši uradak.Meni se jako sviđa kombinacija shabija i cracela,a ovo kako si ti izvela je bombastično. NJežno sjenčanje i na kraju ovi predivni stihovi. Savršenstvo u svim detaljima. Klanjam ti se!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Felina ti je sve tako lijepo rekla da se nema sta dodati,svaka cast.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
felina,sarita banana,primavera
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
misliš ovako nešto http://www.youtube.com/watch?v=7AbMXDKtEnQ
ubijaš me ovim svojim kutijama......ne znam koja mi je bolja.......ova s maslinama je apsolutno prekrasna......
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Prelijepe kutije.
|
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=E3Rg7DfZv8Qmare ja mislim da je ovo u pitanju
|
|
![]() |
|
biljana 59 imala sam izbor ili čistiti masline u masliniku ili svoju vještinu pokazati na kutiji i ja se odlučila za kutiju ali mi danas maslinik ne gine
fala na posjeti i ljepim riječima
![]() kika 56
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve je već rečeno, ja ću samo reći - krasno, prekrasno
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
File draga!
Maslina-moj obožavani motiv! ![]() ![]() ![]() Onda ovi stihovi, cracke i shabby, decentno uređena unutrašnjost kutije...oduševila si me ovim radom, ovo je nešto prekrasno. Ništa mi ne preostaje nego da ti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Cukar na kraju,file draga ova škatula sa stihovima,pa to je malo remek dijelo-za moj pojam,sam vrh,apsolutna počast mojoj omiljenoj temi.
Kako me dugo nije bilo u obilasku galerija,ne mogu ne pohvaliti i onu divnu koraljnu škrinjicu,ocjena 5,masline +5 sa pohvalom!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma ništa, ništa,...samo sam opet morala svratit vidit ovu kutiju
![]() ![]() Sitila si me ovim stihovima kako već dugo hoću negdje stavit onu "Dalmatino povišću pritrujena"...pa nikako da joj nađem pravo misto ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
odlična kombinacija sa stihovima, baš osvježavajuće i inspirativno.
O samom radu su curke već sve rekle, odlično, prekrasno, kombinacija shabia i craklea kao da je negdje stajala godinama i čekala da je se netko sjeti i izvuče iz zaborava. ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Kutijica za 5,
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maredelmare možeš mi
maslina55 ..ponosna sam na samu sebe ,kad mi vrhunska majstorica za masline oda počast ja sam u sedmom nebu
![]() šabice
![]() odo ja negdi staviti jedne stihove
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ma tko će s vama maslinarkama.mi ostali vam nismo ni do koljena,Ti i Maslina najbolje znate upotrbiti taj motiv,vama to jednostavno leži!prelijepo si to iskombinirala!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |