Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj dekupaž
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj dekupaž

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 27>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 15:10
ne moraš žuriti i nabijati mi komplekse.......ja neću slati prije ponedjeljka......neće biti gotovo prije ali pssssst nemoj nikom reći.....Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 16:12
krasne kutije,svaka na svoj nacin lijepasmile64
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 09:17
sarita smile78
evo još jedna kutija sa stihovima ,sad sam u toj fazi i samo gledam di staviti prigodne stihove

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 10:48
Malo sam prolistala po tvojoj galeriji i po mome sudu tvoj najnajbolji i najnajljepši uradak.Meni se jako sviđa kombinacija shabija i cracela,a ovo kako si ti izvela je bombastično. NJežno sjenčanje i na kraju ovi predivni stihovi. Savršenstvo u svim detaljima. Klanjam ti se!smile58
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 11:06
Felina ti je sve tako lijepo rekla da se nema sta dodati,svaka cast.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 11:33
Love%20You Love%20You ...ne da je dobra, ova kutija je fenomeeeenalna, predivna, očaravajuća... Felina je to savršeno opisala, da ne prepisujem, i od mene duboki naklon u nadi da će te faza stihova još dugo držati, i ovi su prelijepi i vrlo istiniti You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 12:31
felina,sarita banana,primavera smile79vi ste moja inspiracija
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 12:35
misliš ovako nešto http://www.youtube.com/watch?v=7AbMXDKtEnQ
ubijaš me ovim svojim kutijama......ne znam koja mi je bolja.......ova s maslinama je apsolutno prekrasna......smile72
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 12:36
smile39ti si na ovoj kutiji upotrebila svu vjestinu (shabby, cracel, transfer) i to u savrsenoj kombinaciji, svaka cast smile211
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 13:24
Prelijepe kutije.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 13:33
 http://www.youtube.com/watch?v=E3Rg7DfZv8Qmare ja mislim da je ovo u pitanju
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 13:41
biljana 59 imala sam izbor ili čistiti masline u masliniku ili svoju vještinu pokazati na kutiji i ja se odlučila za kutiju ali mi danas  maslinik ne gine
fala na posjeti i ljepim riječima smile113
kika 56 smile219
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:07
Sve je već rečeno, ja ću samo reći - krasno, prekrasno
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 15:52
File draga!
Maslina-moj obožavani motiv!
Onda ovi stihovi, cracke i shabby, decentno uređena unutrašnjost kutije...oduševila si me ovim radom, ovo je nešto prekrasno.

Ništa mi ne preostaje nego da ti i da ti se bez prestanka     dok me leđa ne ukoče!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 16:00
Cukar na kraju,file draga ova škatula sa stihovima,pa to je malo remek dijelo-za moj pojam,sam vrh,apsolutna počast mojoj omiljenoj temi.

Kako me dugo nije bilo u obilasku galerija,ne mogu ne pohvaliti i onu divnu koraljnu škrinjicu,ocjena 5,masline +5 sa pohvalom!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 18:20
Ma ništa, ništa,...samo sam opet morala svratit vidit ovu kutiju

Sitila si me ovim stihovima kako već dugo hoću negdje stavit onu "Dalmatino povišću pritrujena"...pa nikako da joj nađem pravo misto ...a ko zna..možda na nekoj tacni s maslinama, tovarima, čimgod ...a vidiš da sam općenito u nekom zastoju s radovima
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 22:23
odlična kombinacija sa stihovima, baš osvježavajuće  i inspirativno.
O samom radu su curke već sve rekle, odlično, prekrasno, kombinacija shabia i craklea kao da je negdje stajala godinama i čekala da je se netko sjeti i izvuče iz zaborava.smile169
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 08:16
Kutijica za 5, Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 08:39

maredelmare možeš mi smile58ali prestani se smile211kako ćeš raditi ako te ukoči smile96i tko će mi pisati ovako divne komentare Wink a u posjetu kod mene možeš kad god hoćeš, vrata su ti uvijek otvorena i dobro si došla smile78

maslina55 ..ponosna sam na samu sebe ,kad mi vrhunska majstorica za masline oda počast ja sam u sedmom nebu smile79
šabice smile78
odo ja negdi staviti jedne stihove smile219
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:16
ma tko će s vama maslinarkama.mi ostali vam nismo ni do koljena,Ti i Maslina najbolje znate upotrbiti taj motiv,vama to jednostavno leži!prelijepo si to iskombinirala!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.