Jurica ima nekakav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa sramota, nisam kod tebe bilaaaaaa.... pa dugo.
A sve jedno ljepše od drugog. Glicinija je prepre, preprekrasna a o kamenjaru neću ni pričat! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Jurek wow ostala sam bez teksta
![]() ovo je stvarno velika promjena, kamenjar famozan, a tek glicinija, ali oni jagodini irisi su wow ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jurice, vrednice naša....radiš ko crv na sve strane...da li uopće stigneš bar malo uživati u svom raju
![]() Kako ti je sve lijepo......
![]() Samo da znaš da ti kalikantus lijepo raste, već ima listiće i vidi se i poneki cvijet
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jurica, ovo je stvarno preobrazba, kako se sve raširilo i procvjetalo. Prekrasno je sada, baš sam uživala.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jurice imas pravi rascvijetani raj
![]() maryann mislim da je to phlox ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo Jurica-jurilica, vrt je tako rajski bajkovit, da sam ostala bez daha.
Oduševljena sam. Posvuda je prisutna tvoja talentiranost za stvaranje
očaravajućeg ugođaja, tvoja svestranost i naravno beskrajna ljubav za cvijeće. Vrlo profinjeno i istančano, poetično čak, djeluje ovaj kutak što si nam ga večeras pokazala.
Svaka čast, majstorice!
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma samo ti Jurice radi i odmaraj od posla, slikaj u sput a slikice kad stigneš. Kad god staviš uživat ćemo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
I ja sam Jurice zapazila pregledavajući vrtove da nisi dugo paučinu skinula
![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Draga baka,sutra obećajem slikati i navećer staviti slike!Bome sam u gužvi,počeli sezonski poslovi.Svima veliki pozdrav,baki pusa što me pokrenula!Slike sutra pa makar u ponoć!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jurica štrajka!
![]() |
|
![]() |
|
Cvjetno carstvo polako, ali sigurno se stvara. Vidi se napredak i prostor je veliki tako da ima još posla, ali već se nazire kakva će to ljepota biti.
Onaj stol i klupica su me podsjetili na moje udarne radove, i dok je ne dovršeno i radovi najaktivniji, koji je užitak sjesti i odmoriti se uz kavicu i smišljanje novih planova. Čak veći nego kad je sve gotovo ![]() Svaka ti čast na vrjednim rukama i trudu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kamenjar famozan i sve popunjeno biljkama....
![]() Imaš simpa kaktuse
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dobro kaže Bergi...ovaj teren je kao stvoren za kamenjar
![]() puno lijepih cvijećki si skupila i baš se veselim punom cvatu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Stvarno imaš zanimljiv teren. Idealan za kamenjar!
Uz tvoj trud i maštu za par godina bit će to krasan kamenjar, ali za njega treba vremena i puuuuuno strpljenja!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Veliki vrt, puno mjesta, jurica ima vrijedne ruke, puno volje i baš se vidi napredak! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |