Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 85> |
Korisnik | |
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo, prekrasni radovi, a ova tegla sa gljivama je preslatka
|
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
kako će lijapo izgledati teglice "ukrašene" zelenim kaktusičima
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tatjana gljive te cekaju.
Nado i da znas neke vec imaju kaktuse i super su.Hvala na ohvalama. |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
Uf veselim se
![]() |
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
draga tatjana b.teglice su preslatke.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
BT ti si postala majstor decoupeaga!!!
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Tvoji kaktusi će imati lijepe kućice koliko vidim.
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Zao mi je sto nisam sa kaktusima slikala, ali prvih 5 komada su u Sarinom vlasnistu, i ja mislim da ce i ona staviti kaktuse. Moji su vec neki stavljeni, samo bi to morala staviti na vidljivo mjesto mozda me netko angazira za izradu teglica. Zezam se.
Slijedi tanjur s igracim kartama koje sam danas kupila, Curke moje hvala na lijepim rijecima za moje radove. |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
zgodne teglice
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Đurđice,ah đurđice.I ovo slatko plavo s njima.Rekla bi moja mama na čistokm hrvatskom, fergismeniht.Možda nezaboravak.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kupljene jos u 1o mj a sada ih nema, ako dobiju javljam
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Prava eksplozija predivnih radova
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ej Tatjana ti si se ufurala u proljeće punim plućima, svakaa čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga neumorna TB tebi treba dati medalju za hrabrost i doživotno počasno članstvo u našoj maloj kreativnoj zajednici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
e bako bako
![]() tajči radovi su ti ![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Curke moje hvala, lijwpo jw xurti da se nekome jos osim mene svidjaju.
Mare nisi. htjela da ti posaljem ludare, bojala sise ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kakve sise
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
toliko radova da ne mogu sve komentirati,skupna ocjena 5!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |