mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 29> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj kako su slatke ove klompe,ni u Nizozemskoj nema ovakvih.Ja bih sebi one zute.b r a v o mumice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Baš su štosne, i meni su favorit žute.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() di ti to nabavljaš
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
hvala vam drage moje na lijepim komentarima, baš ste me razveselile, a klompice sam nabavila u Somboru. Pusa svima
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Ne klepeći nanulama kad silaziš sa čardaka,reko ti je pjevač Laka.Nanulice-klompice su ekstra,ali moja kćer kaže da su žute prelijepe.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
mmmmmm preslatke klompice,preslatke
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
mumice,klompice slatkice!!! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Preslatke klompice, a kad već nešto sve rezerviraju...ja bi one s rozim cvjetićima...ma nek se proljeće vidi i na klompicama
![]() ![]() ![]() ![]() Ma di ih samo kupujete???? Fantastične su |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
preslatke su a vidi ti njih,ja sam ih dobila u izvornom izdanju a one bi još i da im ih ovako lijepo središ!slatke su,predivne!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
vidim da su nanulice postale glavni hit ovih dana.
Jako zanimljive i vesele, prave proljetne, jednostavno mame da ih se prošeće. |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Vidim da si se zarazila sa nanulicama i ja bih da ih imam tako su stosne i zgodne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ajme..nisam trebala vidit ove s bubamarama..ja s jedne strane ekrana, one s druge
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Pošto ne čujem kako klepeću nanulice ali zato vidim kako izgledaju pa u to ime sve čestitke.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Nanulice su prekrasne.....nadam se da imaš i moj broj u slučaju da naznaš kako ih se rješiti ......ustvari nosim ja i broj manje - veće .
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
drage moje curke baš vam hvala na divnim komentarima, sva se crvenim, ali na žalost nanulice su rađene po narudžbi i sve su već udomljene, ali ako ikako budem bila u mogućnosti nabaviti ih još sve vas imam u vidu.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slatko,preslatko.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |