moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš si ju osvježila,ova kombinacija bijelo-zelano s tim motivima tratinčica jako se dobro slažu!dobro si to izvela!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Imoj zadnji uradak je s ovom salvetom na noćnom ormariću i stoliću,a tvoja košara je prava.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vania dobro nam došla! jaja i košara su prekrasni.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
košarica je preslatka, kao stvorena za odmor u prirodi(a baš bi mi godio)
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasna, jednostavna (to je kompliment, mislim) proljetna košara.
Naizgled, malo motiva, al vjerujem da je teško bilo salvete lijepiti preko ovog šiblja! A ono: "malo motiva"...ja sam uvijek za tu verziju ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
dobrodošlica i od mene
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
dobro došla u naš mali lajavi kreativni svijet
![]() interesntni radovi i vjerujem da toga imaš još za pokazati......zato fotić u ruke i fotke u galeriju.......košara je odlična,jako dobro izvedeno s obzirom na da se ipak radi o pletenom materijalu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
korpa ti je prekrasna,cestitam od srca.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Hvala svima na lipim komentarima, tek sam početnik pa možete mislit koliki mi poticaj to daje za daljnji rad. Inače sam obožavatelj stakla, malo sam se okušala u tifaniju, ako to mogu tako nazvat jer bez profi alata nisam sigurna di bi to brojila.. I prebacila se na salveta tehniku jer su me oduševili vaši radovi. Stvarno ste mrak za buđenje inspiracije. Tila bi kompletirat tifani sa decoupageom al "otom-potom". Ako imate kakav savjet prihvačam ga objeručke.
mare-nostrum - nema još radova za slikat al bit će ih, nadam se skoro.
Još jednom svima thnx na podršci, krasna ste ekipa
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Dobrodošla,početak je sjajan!
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Pa ja neznam kako bi trebalo izgledati tj neznam zašto nisi zadovoljna?meni je neobično i prekrasno,prvi puta i vidim tu kombinaciju.Nemoj biti prestroga prema sebi ....odlično jeeeeee
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Hvala andora na lipom komentaru, al puno "urednija" je tribala ispast..
Od čiščenja nakon lemljenja koje je bilo super prije dodavanja ruku i nogu, par stakalaca je naciklo kad sam punila rupe između lemom jer mi se nije svidila šupljikava, do toga da sam isprintala veću facu, a ne daj Bože da je bilo strpljenja čekat ponediljak za novu, hahaha..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovo je tako slatko,ne znam kako bi trebalo izgledati(to ti kažeš)a ja mislim-baš ovako,premedeno je !
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vania zelim ti dobrodoslicu na forum
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala lipa na podršci cure, stvarno znate utješit čovika (vezano za sve "probleme koje sam imala u izradi), nadam se da ćemo se dugo družit sa lipim radovima..
![]() biljana isu magneti u pitanju nego ona ukrasna stakalca šta ih ima kupit po darovnim dučanima u raznim bojama..
p.s. pošto vidim da nas ima sa svih strana, zna li možda neko di ima kupit patina za kositar u Splitu?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vania nazovi ovaj art shop ART SHOP - O nama,mozda oni imaju,naravno ako vec nisi tu bila i trazila..pozdravljam te iz stobreca
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |