Ivnina kolekcija zlatoveza |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme, Ivna, svaka čast majci i tebi, ovakvi uratci i čuvanje istih su melem za oči i blago za dom...
Cvjetne slike su predivne, jastuci su prekrasni, ali tunika me osvojila... Obožavam kad se nešto tradicionalno iskoristi u modernom stilu, a da to izgleda tako prirodno... Pleter na tunici je tako efektan, a opet nenametljiv, divota ![]() edit: ajme, kak sam zanemarila predivnu vučedolsku golubicu koja mi je zapela za oko prije nego si stavilu tuniku ![]() Inače jako volim pletere, i općenito sve te petljancije sa kamena (volim i keltske čvorove i tome slično), a ima stvarno divnih starohrvatskih motiva i to se da iskoristiti na više načina ne samo da ne bi bilo zaboravljeno, nego da uljepšava i mjesta van originalnih lokacija ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pa jastučići sa malo leptirića:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam drage moje, ovo je poticaj da nastavim dalje
![]() Tunika, na kojoj je izvezen starohrvatski motiv sa kamene ploče: ![]() izbliza: ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow ovo je super
![]() već sam htjela reći pa kaj sve ova žena zna..kad ono mama je krivac za ovu ljepotu |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
DRAGA IVNA PRELIJEPO ,TO ME PODSJETILO NA MOJE DJETINJSTVO KAD JE TOGA SKORO SVAKA KUĆA U SARAJEVU IMALA A NARAVNO I VRIJEDNE RUKE NAŠIH BAKA-NANA RADILE ALI TO VIŠE NIKO NE VEZE ILI RIJETKO KO AMA STVARNO PRELIJEPO ISKRENE ČESTITKE ZA ZLATNE RUKE TVOJE MAME
|
|
![]() |
|
I još malo :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Želim
iskoristiti ovu temu da stavim slikice zlatoveza koje tvore moju malu kolekciju
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |