Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lukacc- dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lukacc- dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 17>
Korisnik
Poruka
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 17:59
novoj stanarici hosti se očito jako sviđa tu jer napreduje velikom brzinom. brzo se uklopila

u mom malom voćnjaku svate sve i svašta.

evo i duplića

i šumske biljke dobile prijatelje.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 18:29
Prave proljetne slikice!Wink
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 21:02
prošetalo je nedavno mojim vrtom, i ostavilo divan trag(proljeće)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 21:09
Dvorišće je super, ali panj s čuvarkućama je presladak-pun pogodak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 23:27
bravo i čestitam, lijepo si posložio slikice,
okućnica ti je lijepa i vrlo pedantno uređena
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 21:03

maca spava na puzavom zvjezdanu koji je posađen uz kozju krv.

phlox će uskoro

niski timjan

danas sam probao margotirati pa ćemo vidjet ako će biti šta.
pozdrav svima
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:35
ma predivvnooooooooo ali dok sam vidjela macu sve sam zaboravila šta imaš ----ona je krsotica malasmile169
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 23:06
Lijepo dvorišće Clap, nego što je ono što si margotirao?
život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 23:43
o predivno,jedva sam ostala budna ali sam morala sve pregledati svaka čast,jedva čekam sve te biljkice u punom cvatusmile186
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 16:33
niho slažem se.bez nje to ne bi bilo to. sad se opravlja pomalo jer je stradala:S

lantana, margotirao sam crveni javor i magnoliju. nadam se mozda uspjesnim rezultatima.

sarajka, puno hvala.
takvi komentari su mi samo još veći i veći poticaj!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 18:05
Ma ja mislim da ti je najveći poticaj kad ujutro baciš pogled na svoj vrt.Big%20smile
Lijep, uredan puno biljkica, pa malo drva,malo kamena... ma baš mi se sviđa!ClapClapClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 07:46
Morala sam opet virnuti, malo da se opet divim tvojim panjevima, malo da vidim tvoju mahoniju Wink
Nekidan sam bila u šumi u potrazi za nekim panjem, pronašla sam nešto ali je bilo sasvim trulo Unhappy, samo ne gubim nadu, ima ovdje još šuma, a ako nigdje ništa ne nađem, uvijek mogu sliniti nad njima u tvom vrtu! smile93
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 10:15
Predivno, predivno
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 10:30
prošetakla sam tvojim lijepim vrtom, sve je lijapo a oduševljavaju me panjevi sa šareno poslaganim čuvarkućama, detalji su ti baš s mjerom poslagani a osjećam u tvom vrtu veliku ljubav za prirodom, biljem, cvijećem....
p.s. nadam se da će margotiranje uspijetiClap
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:37
Luka, šve što si nam do sada pokazao je prekrasno, a panjevi sa čuvarkućama definitivno obaraju s nogu. Ma sve izgleda tako prirodno i skladno......
Samo daj mi reci u kojem dijelu lijepe naše je to lijepo dvorište, oprosti ako mi je promaklo. S obzirom da božure zoveš katružama pretpostavljam da negdje u Međimurju ...ili griješim Wink.
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 15:30
misty-da, po panjeve idi po mogućnosti poslije kiše jer je i zemlja mekša pa ih je lakše izvadit, a i oni omekšaju.

kat.rea otkrila si me. smjestio se na samom sjeveru. a kod nas nema božura. katruža je katruža i ona je neizostavni dio svakog vrta!

drago mi je šta vam se sviđa.uskoro još
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:09
predivan ti je vrt! Koji ti je to sukulent na dugoj slici ispod mahonije? savršeno izgleda
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 09:17
Ovako uredan voćnjak je užitak za oko i dušu - a kada plodovi dozore - i za nepce!

Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 20:23
hana, iskreno pojma ti nemam. čim sam ga vidio znao sam da mora biti moj, a tako je i bilo
cimicifugo, hvala najljepša..ima svega i svačega- višanji, trešnji, breskvi, grožđa, marelica, jabuka, krušaka, aronije. svega pomalo

danas kasno došao doma, i pokušao nešto uslikat. večina slika je koma pa ih stavljam samo nekoliko jer je slikano u predvečer i blic nije bas.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 20:28
krasne slike imanja... znam da davim ali di si nabavio onaj sukulentić ko ružice? I ja bi ga potražila isto...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.