|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 89> |
Korisnik | |
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() |
za sada imam samo njih dvije
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
nikolina krasne su ti !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() |
Hvala ti Tatjana ![]() ![]() ![]() (Jasmina ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Nikolina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() |
![]() |
|
kelismeli ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
![]() |
neznam kako su vaše orhideje ali moje su došle u razdoblje da puštaju list za listom i sve više i više puštaju grane...
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
minimode-ni ja nemem mjesta a uvjek si kupim jednu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
zomba ja sam mislila da si to slikao u trgovini, a sada vidim da su to tvoje, svisla sam od zavisti, ali ni ja
nemam mjesta za tako puno orhideja. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() |
Hvala Vam
![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
dzomba i anči orhideje su vam predivne, njehov me cvijet zaista veseli. Bila sam u napasti da i ja kupim 4. al jednostavno nemam mjesta za novu, kako se ono kaže-
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kelismeli ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
![]() |
dzomba orhideje su ti prekrasne...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
Mojoj orhideji su otpali cvijetovi nakon 14 dana, ali tjera novi izdanak.
|
|
![]() |
|
![]() |
i ja se obradujem takvom poklonu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nikolina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() |
Hvala Lana na uputama, pokušati ću se pridržavati. Ja se nadam da je to oncydium jer ne piše nigdje, tražila sam i uspoređivala na netu, cambria ima slične listove i ta zadebljanja, ali ona ima neke veće cvjetove. Mislim da je najsličnija moja orhideja onoj oncidium sherry baby, ali tko će ga znati, možda je i to neki hybrid, žao mi je što si ovi u baumaxu nisu dali truda pa barem stavili etiketu, znam da je cvijet iz Nizozemske i da je orhideja i ništa drugo, čak i zemlja u njoj ima neku koru i mahovinu, drugačije od phalova...
Jel mi možeš Lana napisati kako se objave slike a da se odmah vide (treba mi kod), pokušala sam pratiti upute ovde na forumu, ali imam zabranu gledanja nekih postova. Unaprijed hvala! |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Upomoć, danas sam bila u baumaxu i kupila si novu 6-tu orhideju, imam 5 phalenopsisa i sada sam se počastila sa novom ali nemam pojma koja je vrsta, na njoj piše samo orhideja mix, malo sam kopala po netu pa samo pretpostavljam da je oncydium, ali muka mi je kad samo pomislim da ih ima nekih 450 vrsta pa ne vjerujem da ću otkriti koju sam kupila... Nemam pojma ni kako se održava, jer nema nikakve etikete, nadam se da će održavanje kao i phalova dobro ići...http://img85.imageshack.us/img85/6449/dscf1196y.jpg
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti anci
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
đomba prekrasne su ti orhideje
ja imam sličnu žutu ima dvije cvjetne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
merry ja bih je prskala destiliranom vodom,pa bi dobila nove pupove,možda čak i grane |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |