Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 55> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
majstoriceeee,ostavila si bez teksta,koja ljepota...bravo carice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Samo da kazem da je sve super, ali trebala si malo vecu dasku za rezanje, mozda bi nam koristila kod Marenostrum
za prsut. Prefektno. ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovo je moj rad koji je otišao Anđelki!samo ne znam jesam li joj pogodila broj noge!ove male slatke klompice mogu zahvaliti Mumici koja mi ih je poslala,predivne su.nisam baš imala inspiracije pa kad mi je ova salveta sa macama došla pod ruku.pomislila sam-a zašto ne,ona je vedra,pršti bojama isto kao i proljeće i onda se rodila ova pomalo luda kombinacija.eto da ne mislite da am se ulijenila,radim ja radim ,ima još radova ali su u završnoj fazi,ima vremena,doći će oni na ove stranice!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
swap je prekrasan
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
vaza je super,imaš i zašto biti ponosna.
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slavice...zabrinuta sam...više od jedne strane imaš bez slika radova-ajme!!!!
![]() ![]() ![]() Ma šta je-je, nakon brdovite vaze i onog lipog kompleta šta si mi pokazala ![]() ![]() Puno pozdrava od dežurne ljenčine..kampanjca (e to sam ti ja zapravo:)))) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
S punim pravom si ponosna na svoju vazu , špsebna je i po obliku i ti si je vrlo decentno i majstorski uredila
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima!puno vas sve volim!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Dobro pritisla sam da vidim dali ce otici pohvala,
amislim da se tu nema sto reci, super ti je vaza. ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam te vec za vazu pohvalila, ali vec su mi poruke par puta otisle u nepovrat, to kad nije u redu radio
Cvijetni. |
|
![]() |
|
Ma nisam se ulijenila,radim za swap pa sam se pritajila a nesmije se vidjeti dok ne predam Anđelki,nadam se da ću večeras završiti,imam još par detalja pa ako Bog da putuje sutra!Hvala ti Sarita što misliš mna mene!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kome od tebe moze biti gore,bona ti si nam melem za dusu,ne javljas se zadnjih dana,nedostajes mi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na vašoj pažnji i komentarima!File-nemoj mene,nisam baš prikladan lijek,od mene ti samo može biti gore!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
od sinoć šmrčem i kašljem i jutros odlučih pokušati sa vašom preporučenom terapijom pa sam za rano jutro odabrala slavicu 1× možda mi bude bolje
slavice
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
jao kako imaš raznolike i prekrasne radove, sad vidim da sam ti zavirila u galeriju, ali nisam se bila ulogirala pa nisam ostavila komentar
![]() Sad to ispravljam. uglavnom odlični, zanimljivi i interesantni radovi, a nadasve raznoliki i vidi se trud i mašta. Vidjela sam na štandu da imaš kao slikice para u nošnjama, e to mi je baš dobro još ako imaš štand na moru , to mi je baš predobra ideja i konačno nešto naše za turiste koji dolaze i takvih bi stvari trebalo biti više! bravo!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
zabezeknula sam se kad sam vidjela šta si ti izvela sa ovom šiljatom vazom....
![]() svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
tek maloprije ugledah vazu,bogami si je majstorski odradila,svaka castSlavice
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvalama,ovo je doslovno bilo-kroz trnje do ruža!Bez obzira koliko je truda,neuspjelih pokušaja važan je krajnji rezultat!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Brda, doline, brijeegovi , kuglice, oštri bridovi,............... to mogu samo pravi majstori
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |