katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam jučer kupila ove salvete, al što si ih ti dobro ovde "smjestila" .....SAVRŠENO, kao i do sada!!!!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
jao ova zadnja kutijica mi je predobra, ta salveta mi je prekrasna, ali nikako ne znam šta bih s njom, a sad vidim odličnu ideju.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sa salvetom svih salveta si napravila još jednu krasnu kutiju......odlično.......pa čak i neočekivana lila unutrašnjost se dobro uklopila
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sviđa mi se šta si razradila cijelu kutiju u detalje potrudila se staviti obrise s konturom.
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Jako lijepa kutija!!
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pisem i krivu pritisnem i ode poruka u nepovrat. Ja sam zeljela isto nesto napraviti kao ti i pretekla si me. Dobro ostaju mi jos i djurdjice, pa cemo s njima.
Predivna ti je kutija, moze se zamo reci supppppeeeerrrr. ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
wow odlično,uredno i jako lijepo smišljeno.........mašna je ko šlag na torti......
![]() možda bi mi bila još ljepša da si malo posjenčala ljubice na poklopcu s tom lila bojom koja je iznutra........
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
eeeeeee opce se nisam sjetila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Potpisujem Mare! Moja čestitka za ovu nježnu kutiju dostojnu poklona za vjenčanje.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
fine,slatke,ljubicice...sa njima ne mozes falit..bas si ih lijepo upotrijebila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je fantastična! ljepa,elegantna....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Šta bi mi ovde-pravac:jug, rekli: stvarno imaš mota (čitaj:dara, talenta,..)!
Tako elegantno, fino, uredno, ..a još ova mašnica i ovaj rub salvete koji si tako dobro smjestila...ma super!!!! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
ljubičice obožavam,a tvoje kutijice još više.čestitam.a zato ih nema u prodaji sve su kod tebe.biti će još iznenađenja,zar ne?
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutijice superiška
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ova kutijica mi izgleda egzoticno, interesantno plavo sunce (to si oslikala?)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nisam oslikala print je to... To mi je jedna mlada teta narucila ima takvo sunce (sun-moon) istetovirano na nozi pa je htjela i takvu kutijicu.....e jesam se namucila s njom ........ ovi krakovi su me ubijali....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |