Mari,5510 nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yes, pričamo o hederi helix,hvala Tija
još imam nešto japanske anemone, za ponudit a molit ću fino: begoniju s korjenom (ne spada u gomoljike) koja ima viseći cvijet,crveni i još jednu šarenolisnu |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
"Nebi se štela mešati al moram". Mari ne nudiš Heucheru (koraljnu zvončiku) nego Hederu (bršljan), ispravi.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oprostite svi kojima sam obećala heuheru,nisam sigurna je li to ta (šarenolisni bršljan) ili obični
vidi sliku |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bok Mari! Bi se ja mogel kak ogrebat za heuheru - šarenolisni bršljan? Već godinama pokušavam s mora to prenijeti doma, ali nikako da se zakorjeni
Željko |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lilie i renn pošaljite adresu na pp,nešto ću zmudrijat,jer moram slati sa zemljom inače bi fizalis uvenuo
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav Mari 5510.
Ako još imaš voljela bih imati fizalis, tekomu, veprinu, šarenolisnu vincu i ono kaokućna sreća a cvijeta. Hvala
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Mare, mogu li se prebilježiti
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mari meni treba tekoma! Sjećam je se iz djetinjstva, bila je prekrila cijeli jedan zid od kuće, pa se nadam da će ovdje prekriti i jednu od mojih ograda
![]() Eto mi još jedan razlog više za dolazak na kavu u Kutinu ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
imam nekoliko grmića tekome s korjenjem,pa kome treba neka se javi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
molim još lunariju sjeme tužnu vrbu,nju već dugo želim ali nikako mi nije uspjelo zakorjanjivanje reznice krizantema visokih,sve boje i vrste |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nemam novaca za poštarinu,pričekajte do slijedeće mirovine
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaaa...može aloa
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo to je ta famozna mjehurica ili fizalis
crveni "lampioni"su plodovi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Mari ako stigneš ponesi, ako ne ići će mo u šetnju tvojim vrtom, samo pazi se, ako uzmem mužu auto imam ja onda povelik gepek!!!!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Mari već putuje u ivanić
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa meni se čini da je nastala zabuna
![]() mari ne idi danas na vlak ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma Mari pa ionak nije dobro prerano vadit biljke..budu se povenule do kavice, zato smo svi navalili danas..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |