natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 109> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lana i Mia sigurno su se oduševile ogledalcima, a sigurna sam da su i mama i špgorica bile oduševljene pisanicama jer su ......pa da ne izmišljam riječi, jednostavno - lijepe
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ogledalca su preprepredobra!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala curke, drago mi je da vam se ogledalca sviđaju, jer sad aslijedi prava invazija sa ogledalcima kao uratcima...
moram ovdje zahvaliti mome mužu, jer ih još uvijek strpljivo izrađuje i priprema za moju daljnju obradu... hahahha |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Joj kako su ti dobra ova ogledala. Predivna su
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Predivno,dobro je Mumica napisala,i ja dobivam kompleks manje vrijednosti dok ovo gledam!PREKRASNO! |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
nekako nisam informirana o tvojim pisanicama za gospođu majku...
sad vidim da su prekrasne kao i sve ostale. Naravno, tu nije bilo mjesta sumnji. ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Napunila baterije u zavičaju i još isti dan novi uradci, spavaš li ikad
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
neko vrijeme me nije bilo, malo kod mame, malo početak nastave, malo povreda palca... i tako, dan za danom, ali ... dekupaža se ipak malo radilo...
jaja sam pospremila... ne želim za njih do sljedećeg uskrsa čuti... hahahah sada se na neke obećane radove bacam... daklem, slijede dva ogledala i dvije škrinjice za nakit... kako i koliko sam u tome uspjela ili ne, procijenite same... do tada vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem se na svim lijepim riječima kojima mi razvijate krila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično! ogledala su genijalna,steta sto vise nisam malo dite jer bi svakako voljela jedno takvo imati. malo veća prednost zelenoj kutijici
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
moj favorit je usprkos svemu
![]() Ah moj decoupage guru ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kutijice su ti carobne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ja pak uopće nemam favorita, sve mi je naprosto preeeeedivno.... ogledala za dječicu su preslatka, a kutije engleski otmjene s ovim prekrasnim ružama... majstorice, blažene ti ruke
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Je, vidili smo mi da tebe nešto nema
![]() ...ma gle, ko ti govori ![]() A ova ogledala...nisam ni ja dite odavno...al kako sam još dite u duši..ne bi mi smetalo jedno ovako ![]() ![]() A kutije...ma znaš šta-moje mišljenje o tvojim radovima je već poznato, tako a mi se ne da ponavljat ko papiga jedno te isto. Evo ti smajlić: ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ogledala to i uvijek savršena, a kutijice vauuuu......tako jednostavno, a divno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Mene su isto oduševile kutijice. Tvoje su uvijek prekrasne i posebne. Jedino bi ja kod ove smeđe izbacila ovu mašnu...ne traku nego baš mašnicu.... nekako mi nije sjela... sorry
|
|
![]() |
|
karmen, i ja bi je rado izbacila, da nisam napravila grešku u koracima... naime... morala sam njom prekriti spoj trakice... nisam vodila dovoljno brige o tome da taj spoj napravim na uglovima i to sa stražnje strane...
zašto sorry?... mislim da smo davno razložile tu temu... |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
koje predivne kutijice, ova druga je san snova, bravo!!!!!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opet ja.... Sad mi baš na pamet pada ideja da si možda taj spoj mogla istaknuti ovom zlatnom konturom. Znači okomito kolika je trakica zlatna kontura umjesto mašnice.
Btw slobodno me opali ako sam dosadna hahaha i to ovako
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |