Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 58> |
Korisnik | |
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ame meni, kućica je predobra.. Tako vesela i nježna, ako ne bi sam čovik poželia živit u njoj, hihihihihi..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Sovica je mrak, to bum burazu pokazala, znaš da je on već iskusan u šašavim životinjicama
![]() Elvira, di se tog imena anastazija sjetila, tak je mene dragi zvao kad bi ga oko nečeg maltrala, a znat ćete zašto ako se sjetite onog crtića s Elvirom i pjesmice "Tako se pere mali pas, mali pas, mali pas..." ![]() A,vidi,eto i ftičice Koraljke izgubljene u ljubavi...Ugodno sam se šokirala da je krović napravljen transferom ![]() ![]() ![]() I pohvala za fotkanje swapića u prirodnom okolišu ![]() (dalje nema veze sa ljepotom swapom, čisto komentiram odabir tehnike,tj.materijala: bitumen mi je diskutabilan materijal, makar kužim namjenu i poantu... Mislim da bi kućica prošla i da je u shabby-ilustriranom stilu, tj. da si umjesto bitumena sjenčala nekom bojom po rubu tog srca jer bi mi se to (mom doživljaju) bolje uklapalo s ovim odličnim shabby zelenim efektom... A vidim da si i krović posjenčala po rubovima, tu je bitumen blaži pa i je efekt oku ugodniji... Ovo nisu bile kritike, nego moja observacija bitumen-štiha koji nikako da mi sjedne, ali budeš me ti nekim svojim radom preobratila ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Stvarno slatko i maštovito.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
čim se pojavilo sunce a temperatura malo porasla sve je živnulo pa i ove tvoje ptičice i mogla bi se zaklet da ih čujem kako pjevaju
ovo je predivno raspjevano proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kako je sve slatko,stvarno si maštovita!zadiviš ma svaki put kad dođem na tvoju stranicu!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga Izzy ne znam puno ri jeci koje upotrebljavas ali znam da je ovo preslatko,preslatko a Lola pametnica je prekrasna. cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Elvira?!?!? Wow, to mi je super ime! Ništa, Elvira u roza boji stiže na tvoju adresu i napravit ću ju onda što luđu! Kao i buduću gazdaricu!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
transfer u coloru!?! ti ženo otkrivaš nove galaksije!
kućica za zaljubljene ptičice... a meni neku romantiku spominješ? preslatka je kućica, vidi se da si se sva raspametila (u pozitivnom smislu, ofkors).
![]() ej, ali Lola... ja imam ime ali nemam ga kome dati... ali kad bi imala ovakvu sovicu-privjesčicu zvala bi se Elvira.
dobro si se ufurala u papercutting, svaka čast na strpljenju i mirnoj ruci.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kolaž je objavljen, swap razmijenjen pa da stavim i ovdje slikice sa detaljnijom razradom...
Dakle - drvena kućica u laganom (šarenom?) shabby stilu, motivi ptičica sa rižinog papira, krov napravljen metodom transfera, sve lagano postarano bitumenom (prvi put radim s njim pa sam skromna u količinama). Kućica nosi neku (ljubavnu) priču! ![]() Sovica od filca, nastala spontano pa sam ju pretvorila u privjesak za ključeve. Lola je ime koje mi je odmah palo na pamet čim sam ju završila. ![]() Papercutting me strašno opušta pa sam izrezala i jedan veći bookmarker od 300gr papira (kartona). Zaigrala sam se u ovom swapu... I uživam u tome! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jooj kami tako si me nasmijala!!!
Pa ja i jesam bila napisala da je znanstveno dokazano da je grupna terapija super za psihu, ali ne i za trbušne mišiće i mišiće lica ( meni se često koče od prevelikog smijeha)
![]() Ali, ti izgleda nisi upoznata sa situejšn...jer koliko znam poklon je trebao biti gotov prošli vikend, a danas je utorak a od izzy ni traga ni glasa.
Da možda angažiramo " Sovu" da je pronađe???
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
proljeće, ko ti kriv kaj si prerano otišla s grupne terapije pa nisi saznala Izzyine razloge i više sile
![]() Uostalom, obvezala se na proljetni swap kao i većina nas pa će silom biti nešto do kraja mjeseca ![]() I kaj ti trabunjaš proljeće, pa nema boljeg za bore i trbušne mišiće od smijeha s pivica, ovaj, ups, kavica ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hm....još ništa novoga...šta se događa??? Kreativna kriza ili...?
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ma di bi izzy otišla odavde! kako bi ona bez nas svih
![]() |
|
![]() |
|
Te grupne terapije su znansteno dokazane da super utječu na psihu, ali loše na trbušne mišiće i mišiće lica.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
bravo za udomljavanje ja mislim da niti Angelina Jolie i Bred Pit nebi imali bolji dom za malog anđela
svaki put nanovo me oduševiš sa svojom idejom i izvedbom i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kakva panika?! Tu sam, nema brige... Samo malo loš dan valjda...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
da stvarno... ovo zvuči kao da odlaziš zauvijek.... mislim ono... o čemu ti to trabunjaš?
ajde tamo radi nešto jer bi te neka druga vještica mogla naprašiti po turu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kada čitam ovaj tvoj post , meni izgleda kao da se ti opraštaš s nama!!!
Nemoj da ti na pamet padne!!!! Dovoljno je što nisi više moderator, ali neka ti ne padne na pamet da se povlačiš sa foruma. Toplo se nadam da se varam....
|
|
![]() |
|
Hvala vam curke, puno puno! Nema me baš na forumu u posljednje vrijeme, imam puno obveza i jednostavno ne stignem sve što sam željela tako da sam se "odrekla" i moderatorstva, više nisam vještica!
![]() Otok, drago mi je da radiš po "svome" i sigurna sam da će mi se svidjeti zato se ne opterećuj i hvala ti na velikom trudu! I hvala vam što bacite pogled i na moj blog - tamo možda napišem malo vše stvari koje ovdje baš i ne mogu jer nije namijenjeno. Velika pusa svima! ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Znam da sam ga vidjela a onda se dogodilo brisanje postova a ja ne znajući prekopala sve galerije,pa kopala sam sigurno sat,dva ,mislila sam na tebe ali kad ga nije bilo više nisam bila sigurna a toliko sam htjela da ga vidim!stvar je spasilaMareDelmare koja mi je potvrdila da je tvoj i da idem na tvoj blog da ga vidim!PREDIVAN JE!Ja sam ga se "naguštala"na tvome blogu!prekrasan rad! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |