mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 29> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemoj ništa kukati, sav trud oko ove kutijice se isplatio. prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni se jako sviđa kutija, neobične boje i isto tako neobičan rascvjetani poklopac. Ako ti je ovo prva, bojim se slijedećih-ubit ćeš me u pojam!
Šablone, ah šablone! Još ih nisam probala jer mi se ne da rezuckat-misec dana iza Božića mi je bio utrnut kažiprst od rezuckanja printova, pa me ogadilo. Mislim da ću ja to kistom, ili već nekako slično! "Al' dosta o mom autu, pričajmo malo o meni " ![]() ![]() ![]() ![]() Odlično si ti ovo napravila, trud se iplatio! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
prva kutija,i to sa šablonom,o moj Bože pa ja do šablone uopće još nisam ni došla!!!ma ovo ti je super,ženo ti si prirodno nadarena,ide to tebi itekako dobro!!! |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
baš ste me oraspoložile u ovaj kišni dan, šablonicu sam izrezalas iz papira jer mi nije uspjelo rezati foliju i samo je pretupkana sa zlatnom fasadnom bojom
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kutija je fancy. Lijepo složene boje, kvalitetno i precizno složen motiv i ova priručna šablona od papira za 10.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kutijica je krasna, šablona super uspjela (ja se još nisam upustila u rad sa šablonama, za mene je to čista fantazija), bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Prekrasan set za kolače,a kutija mi se jako dopada a i njena boja.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ponovo sam ti pregledala galeriju,divnh stvari imas mumice,onaj st za kolace me odusevio zavidim ti jer sa staklom mi bas ne ide i ono malo sto uradim namucim se.
kutije bas lijepe,cestitam draga.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Ah mumice,ti sitni detaljčići koje ti vidiš su dio ove prekrasne cjeline.Dopada mi se.
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje sarita i KIKA, ma muče me malo ove šablone. Na ovoj drugoj kutiji šablonu sam pravila sa grickama iliti puncherima na tankom papiru pa se zato malo razlila ali "iz aviona se ne vidi", pusa svima
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kutijica je krasna, a šablona......to je baš tako moralo biti
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljepa,jednostavna.... motiv je prekrasan,a sablone su prekrasne i kutijicu čine još bogatijom!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako neobični motivi i kombinacija...i zato mi se baš sviđa!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kutija je jako lijepa a šablona je odlična,ako se malo i razlila-dobro kaže Anđelka,moralo je to tako biti,kako bi se inače znalo da je ručni rad-mislili bi ljudi da je strojni rad tj. tvornički!predobra jevjeruj ti meni!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
to je moja Biljana ona stara salveta, kako smo ih mi zvale "japanska" tanka i prozirna kao svilena, iz moje mladosti
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ah japanske salvete!!!.....ili smo mi to zvali kineske??? nebitno jer kutija je odlična......
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
jako lijepa kutija, a salveta je stvarno posebna!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Kutijica jednostavna i krasna
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |