Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 58> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđeo u ili na novom stanu,svakako ljepšem od kartončića iako u obliku srca, veseli se što nas sve može "držati" na oku i priskočiti svima podjeliti ljubav i podršku kad je najpotrebnije.Dobro je i da je citat dobio novi , bolji položaj pa bi bilo uputno što češće ga pročitati , po mogučnosti zapamtiti. Malo sam provirila na tvoj blog i pročitala malo više o tebi, i stvaram sliku kockicu po kockicu u jednu cjelinu o tebi kao izuzetno pozitivnoj, toploj , simpatičnoj i vrijednoj osobi.Voljela bi da su svi ljudi samo sa takvim osobinama, one druge ja i ne primjećujem. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Predivno, da ne duljim više, jer sve je rečeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opet jedan prekrasan rad.
Izbjegavala sam ovih dana gledati ove tvoje stranice jer sam radila svoj rad za swap. Sad sam skoro gotova (imam još malo detalja za dovršiti) pa sam sve ponovno pregledala, od prve do zadnje stranice. Nisam htjela prije, jer bi onda tražila neke tvoje omiljene boje i istraživala tvoj ukus i znam da onda moj rad ne bi bio moj. Ali sam zato danas uživala! |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Predivan anđeo.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Izzy, neću ponavljati pitanje u vezi transfera... ali moram ponoviti divljenje prema tvojoj nenadmašnoj kreativnosti i lakoći stvaranja... dovoljno je usporediti "ono" na čemu je taj anđelak prije stajao i predivno mjesto koje si mu ti namjenila... prekrasno, promišljeno estetizirano i savršeno tehnički izvedeno
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja sam ovo već komentirala, al kako je nestalo u nekim dubinama svemira gdje čovjek još nije bio
![]() Meni je prekrasan ovaj tvoj shabby (osvježenje od uobičajenog bijelog), citat koji si ovako lijepo uklopila, a da ne govorim o pozadini na koju si smjestila anđela i tvojoj već prepoznatljivoj urednosti i profinjenosti. ![]() Iako ti nisi, ja sam na anđele slaba, pa je meni ovo sve skupa SAVRŠENO!!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivno,romantično........jako mi se sviđa kako si uredila okvir a stih je predivan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anđel je prekrasan,odlično si ga napravila
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Da nadoknadimo izbrisane postove...
Dakle, ovo je bio jedan mali improvizacijski projekt - mali anđeo je trebao malo ljepši dom... Sa komadića kartona sam ga preselila na decoupagiran okvir za slike i metodom transfera na okvir "preselila" i divan citat. Malo shabbyja i satenskog laka. Sve to krasi zid moje drage prijateljice. Detaljan opis metode transfera možete naći na mom blogu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Da mi je znat šta sam radila jučer, a ne 30. i 31.03.
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hej drage moje! Evo me iz Slavonije! Malo razjašnjenje - server se iz Amerike selio u Njemačku pa je nastao mali problem i izbrisani su nam svi postovi od 30. i 31.03. stoga ćemo morati sve ispočetka, kao u Zoni sumraka! Odnosi se na cijeli forum, nažalost...
Postirat ću anđela opet, samo da se vratim u ovu zagrebačku kolotečinu! ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Izzy, stvarno ne znam gdje da se obratim... niš mi nije jasno, nisam dva dana pošteno stigla na forum, a nestali mnogi postovi koje sam ostavila po galerijama, a vidim da nema ovdje niti tvog andjelka a znam da sam sigurno i na njega ostavila komentar... dakle, ništa mi nije jasno, kaj se dogodilo, kud nestadoše postovi
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Izzy,evo napokon uđoh u tvoj kreativni labos i za sve što vidjeh imam samo riječi oduševljenja.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kuc,kuc
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i ti spavaš, hoćemo nove radove - vikend je iza nas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jooooj a joooooj a baš mi te žao, što nećeš stići!!!
![]() Kao što već rekoh, moj muž i ja već slavimo tvoj početak rekreiranja i zdravog života. Sada ćeš tek disati punim plućima, kada te svježi zrak malo "pročisti".
![]() Ups, ispričavam se ako mi je post malo off topic, slobodno me izbrišite, ili prebacite u možda neku novu temu pod nazivom: .....idemo u planine jer tamo nema zime....
|
|
![]() |
|
@Andora - hvala ti na pohvalama i molim te nemoj se osjećati kao na početku! Svatko ima svoj tempo, samo treba biti ustrajan, a ovo je doista divan hobi od kojega rijetko tko odustaje! Ako trebaš što, slobodno se javi!
![]() @Proljeće - kako znaš da mi sljedeći tjedan cvjetaju ruže? Čitaš moj horoskop ili što? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja, danima je već pokušavam " udaljiti " od nas, i izgleda da sam skoro uspjela!!!
![]() ![]() A što se tiče posla znam da imaš pune ruke, i ponešto drugo ( mislim glavu) ali nema veze, samo ti daj...
![]() Mi imamo vremena, mi ćemo te čekati, to se kod tebe uvijek isplati.
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Draga Izzy zainatila sam se i pregledala sve stanice od-do...htjela sam napisati nešto što već nije napisano (što se tiče pohvala itd) ali ne uspjevam.Ja sam tek nedavno pokušala lijepiti ,farbati ,lakirati...zanemari redosljed.-.a gledajući tvoje radove i pamteći savjete osjećam se kao da sam na samom početku (e ovo nije nitko napisao sigurno). Sigurno imaš još jako puno znanja a ja jedva čekam da to podjeliš sa svima nama
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |