lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo dvorišće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma predivvnooooooooo ali dok sam vidjela macu sve sam zaboravila šta imaš ----ona je krsotica mala
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
maca spava na puzavom zvjezdanu koji je posađen uz kozju krv. phlox će uskoro niski timjan danas sam probao margotirati pa ćemo vidjet ako će biti šta. pozdrav svima ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo i čestitam, lijepo si posložio slikice,
okućnica ti je lijepa i vrlo pedantno uređena ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dvorišće je super, ali panj s čuvarkućama je presladak-pun pogodak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
prošetalo je nedavno mojim vrtom, i ostavilo divan trag(proljeće)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prave proljetne slikice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan je za vidjeti
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i do tebe sa malo dopuzala i stvarno sm preoduševljena sa svim--svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Daj Luka ubit ćeš nas s ovim panjevima, baš su super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na pohvalama.drago mi je da vam se sviđa..a trudim se.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anaida, čekaj kad tek katruže procvatu. onda će to biti to. misty-da, nisam uzeo panjeve:S.a više ni neznam kam da ih stavim. al sam zato danas uzeo suhe čokote iz vinograda pa ih stavio među ovo šumsko cvijeće i još svagdje. a gomolje sam ja složio tako.. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nisi uzeo nove panjeve!!!??? ![]() Te žutice, kako si ih nazvao, i u mom vrtu prave raskošne tepihe, tako su nježne, sjajne, riječju prelijepe! Ali ja obožavam to poljsko i šumsko cvijeće, pa me možda ne bi trebalo ozbiljno slušati ![]() Ali ovo me zanima, taj grm narcisa, složio si gomolje tako da se izmiješaju ili su to kreirali sami uz pomoć pčela? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lukaaacc.... što reći.
Cijeli vrt je koncipiran prelijepo. Vidi se umjetničko oko i marljive ruke. Od cvijeća, travnjaka do mjesta gdje držiš alat!
Pa drveni detalji....
Jednom rječju jedan vrt u koji ću ću s užitkom svraćati!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrt je predivan, a kad sam pročitala koliko katruža imaš - došlo mi je da vrisnem od sreće! To je predivno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
još jedan prekrasni vrt, koji ću neizostavno posjećivati. Ideje za smještaj cvijeća, čuvarkuća su mi posebno zapele za oko. Zaista sam uživala šetajući
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne sličice, a čuvarkuće su zaista posebne, smještaj za 5. Jako mi je zgodna kombinacija s bršljanom, vrlo je dekorativan ako ga se drži pod kontrolom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |