cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 66> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mene u kontrolu , suseeeda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
i jos jedna korijenko
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma najljepši ti je ovaj cvjetak s kapicom!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ivna ,Saric ,Baka
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Rosa, hvala na ponudi, mislim da bi obje uživale, jedino bih ja dušu na usta izbacila trčeći za malim zvrkom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rosa - pa sad mi vidimo zašto je kod tebe tak lijepo - kad imaš malu vrijednicu doma!! S vlastitom motičicom
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Preslatka mala djevojčica a vrt i jezerce su super super super!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
prošetala sam i ja tvojim lijepim vrtom, jezerce je fantastično a tvoj mali cvjetak što ti pomaže je najnaj!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se sviđa
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
baš mi je drago Rosa da ti je u lukovicama narcisa bilo i ovih meni najljepših bijelih sa narančastom sredinom.....
![]() Pozdrav maloj žutokapici....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bila si vrijedna bome
![]() a tu se stalno pojavljuje jedna patuljčica,sa žutom kapicom to ti je najveće blago ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Niče pravo malo carstvo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vračala sam se u nazad i moram reći da svašta lijepo imaš.. pomagačica je prava
![]() jezerce je super i stazica.. bogm si se dobro naradila al konacni rezultat je super... i kod tebe svašta niće, pupa..uh bit će super carstvo još kad sve procvate... |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na lijepim rijecima .Nije bilo tesko radit jer se radilo iz ljubavi ,i da ne zaboravim najvaznije i mala patuljcica sa zutom kapicom pozdravlja tete na forumu i obje vam saljemo puno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
evo nikli su mi i ljubica
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
a ovako izgleda moj mini rasadnik
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |