Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 32> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam što ste malo došle k meni u vikendicu, kad ponovo organiziramo druženje kod mene vjerujem da ćete opet doći.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Eto vratila se ja iz berbe smrčaka, prebacila slike i samo zavirujem malo da vidim kako je u Skradniku.Ne mogu ostati dugo jer rano krećem za Umag na SMRČKIJADU.....Triša prekrasno ti je u Skradniku, već puno ima cvijetića....Najljepše je jezerce, baš ste ga super sredili.....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Sve je jako lijepo al ova ideja za ogradicu ti
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno, lijepo ti je i u Rijeci, ali ovo je zaista predivno, puno prostora, zaista tu možeš dati mašti na volju, jezerce.......
Prošetala sam s guštom
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno ste sredili ovaj vrt, vit će tu svega, ideja sa šiškama je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ako ti je dvorište u Rijeci malo, ovdje se možeš razigrati.
Krasno ti je tu. Dobro si se dosjetila ovo sa šiškama. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala niho, proljeće - jezero je napravljeno prošle godine proljeće-ljeto, valjda si preskočila.
Volim kad je muving i kad se nešto događa.
6.4. Skradnik, isti dan Split, pa splitska kavica, odmah 8.4. nazad, najprije u Zadar i obilazak muzejai apoksiomena, isti dan natrag u Skradnik - vrijeme predivno. Evo nekoliko slika - nešto staro i nešto novo.
Cvjetnjak okopan, a polako izviruje posađeno od lani.
![]() Sljez u raznim bojama, sve forumaški ograđen šiškama sa srušenog susjedovog bora.
![]() Gledano s ceste prema kući, bit će super kad se rascvjeta
![]() Jagodina tritoma posađena uz ogradu
![]() Kineski šaš nestao po zimi lijepo napreduje
![]() Još uvijek se osjeti proljeće u zraku
![]() ![]() ![]() Vinci sam prostor ograničila, a veselim se i turskim karanfilima, bit će tu i kukurjeka.
![]() Hoyina frčkava vrba puna mladih listića
![]() Jezerce u punom sjaju
![]() Malo sam okopala jagode (trebale bi biti penjačice - za sada nisu
![]() Kat.rein tayberi okopan, poslije i malčiran korom drveta
![]() Jedna od 5 aronija koje smo posadili lani, okopane, pognojene, malčirane.
![]() Imam laganu upalu mišića, ali jedva čekam onaj slijedeći vikend da počmem s radovima u vrtu (povrće i slično).
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Proljeće i u vikendicu došlo.
Samo me jezero iznenadilo, izgleda da nisam bila dugo kod tebe???
Njega se ne sjećam od prošle godine, ili mi je promaklo...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj kad sve krene koja če tu biti opet ljepota -ali jezerce mi stvarno prekrasno .što je najbitnije meni dublje ne treba -------meni i branku dosta
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim da ste se naradili
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
No konačno da se ovdje pojaviš. Mi se već pitamo što je sa Trišom? A vidi se da ni tvoju vikendicu proljeće nije zaobišlo.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pravi kutak za umor i nakon toga odmor
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš sam se pitala hoćemo li vidjeti koju slikicu!
![]() Imate vraškog posla, al' vi ste mladi! Blago vama.
A da je lijepo, lijepo je. I vidiš kako je puno toga preživjelo ovu jaku zimu!
![]() |
|
![]() |
|
Nakon duže vremena, počelo je odlaženje u vikendici. Prvi vikend je bilo samo čišćenje, a ovaj produženi vikend bavili smo se orezivanje voćaka, špricanje crvenim uljem i gnojenje. U vrtu još nije počela sadnja, jer još postoji mogućnost mraza, pa sam se malo zabavila oko cvijeća.
Evo nekoliko slikica:
![]() ![]() ![]() Malčila sam i orezala ruže
![]() Svi stanovnici jezerca živi su i zdravi, pa je jezerce preživilo prvu zimu
![]() ![]() Hoyine santoline prezimile bez problema, a ostalo još spava zimski san
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo da se zna proljeće je kod mene to se nesmije zaboraviti- kolko god da je biće predivno i jedva čekam ali bez Branka nikuda da ne ideš
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Onakvo druženje uz onako dobro društvo taman da su i krampi padali bilo bi fantastično...... ja jedva čekam opet......i nije važno ni gdje , ni vrijeme, samo da vas opet svih vidim
![]() Triša, tvoja vikendica ima neku posebnu čar, osjećaš se ko doma....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
haa..pročitala sam to na daleko
![]() ![]() ma svejedno gdje..bitno da se skupimo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pa opet fešta kao lani, baš zgodno, zašto ne veselilo bi me, ali mi Hamara hoće oduzeti primat.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Bez mene ti nikoga nećeš ugostiti da znaš
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |