Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 55> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek sam sad vidjela stand,ne mogu da vjerujem da mi je to promaklo.Prekrasno,prekrasno.Drzim vam palceve za prodaju.Stvarno je decoupage cudo. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Pregledala štand,sve za 5. U kojoj Emezeti,ja sam u prošlu subotu bila u Kaštelima,šteta ako je bilo tu da nisam znala.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ovo je doista bio praznik za oči
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala vam svima na podršci-u moje i Marino ime!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mare mi je na telefon rekla da imate slike standa, vidjela i divila se. Svi radovi su krasni.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slavice draga, uživala sam u tvojim pisanicama ali i u ostalim radovima.
Dobro si se pripremila, a ja vam od srca želim da sve prodate, kao i da kliknete i nove kontakte, za realizaciju novih ideja.
Sretno!!!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
skupina prekrasnih radova...curke, svaka vam čast... puno ljubavi, truda i strpljenja je ovdje uloženo... jako lijepo i impozantno izgleda....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Cure super vam je bio štand, prekrasni radovi i drago mi je da ste uspjele u naumu. Puno pusa
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ma vidjela sam ja štand ali mi se post izgubio u bespućima mreže svih mreža.........bravo curke......krasan štand,a i držala sam vam palčeve da sve prodate
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da ne mislite da sam se totalno ulijenila,nisam ,samo se malo odmaram od blagdana i cijele te strke.Ovo je rađeno po narudžbi i već je promjenilo vlasnika,kutijica i vazica (zadani motiv),moralo je biti veselo,proljetno pa sam odabrala ovaj cvjetni motiv,nije salveta nego rižin papir.Čini mi se da nije loše ispalo!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga slavice,ako je moralo bitiveselo,proljetno ,izabrala si pravu salvetu,prekrasan komplet,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Veselo, šareno, baš kao i ovi lijepi dani. Dala si si truda i lijepo sve osjenčala. Sretna vlasnica ovih lijepih djela.
![]() |
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Moj najdraži motiv.
|
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I moj isto.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja baš mislila reć da te ne šljivim dok ne vidim sve uživo, a ovo već promjenilo vlasnika.
Mora da su bili loši radovi kad su odletili brzinom munje:)))) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kompletic ti je sladak kao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne znam šta mi je slađe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje,drago mi je da vam se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve ti je prelijepo draga moja, svaka čast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |