lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 17> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čuvarkuce u panjevima su fantasticne ,ali ni kamenjar ne zaostaje sigurno je jako lijep kad sve to pocne cvijetati
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
ovo je iza kuće- crveni javor, 2 pampasice, 2 vrbe i neki grmić tu se drži alat i meni se sve to nije dalo bojati opet, pa sam stavio ukrasnu lozu da se penje a ispod su plavi irisi ovdje se penje neka vrsta kozje krvi, ali drugačija, crvena ruža penjačica i još nešto čemu uvijek zaboravim ime ![]() dečki u plavom i za kraj- čuvarkuće ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Luka kod tebe je svaki dan novo iznenađenje. Instalacije su ti super, a koliko imaš božura i hortenzija, jedva čekam da procvjetaju, bit će to pravi rascvjetani raj.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
nekoliko slika mojih biljčica u najljepšoj fazi- cvjetanju.
ljubičica je samo jedna.ostale se još nisu otvorile. ove žutice ima po cijelom vrtu- na travnjaku, na gredicama, ispod živice. maćuhice su se unatoč, za njih, kobnoj zimi, oporavile i pokazuju svoju ljepotu. ovo je jučer uzeto iz šume.išao sam po zemlju i opet naišao na panjeve ali sam se jedva suzdržao da ih ne uzmem pa sam uzeo ovo. neznam što je al' lijepo izgleda. pa ako tko zna što je... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Po listu mi se čini arum maculatum.
|
|
![]() |
|
horti na koje točno misliš?tu su tri biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Velikih listova
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kod tebe je sve prekrasno..kamenjar fantstican..ova gredica obrubljena kamenom odlicna...a tek cuvarkuce u panju..odlicne...svaka cast..jedva cekam vidjet slike kad se sve rascvate...pravo carstvo
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne sličice, a čuvarkuće su zaista posebne, smještaj za 5. Jako mi je zgodna kombinacija s bršljanom, vrlo je dekorativan ako ga se drži pod kontrolom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
još jedan prekrasni vrt, koji ću neizostavno posjećivati. Ideje za smještaj cvijeća, čuvarkuća su mi posebno zapele za oko. Zaista sam uživala šetajući
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrt je predivan, a kad sam pročitala koliko katruža imaš - došlo mi je da vrisnem od sreće! To je predivno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lukaaacc.... što reći.
Cijeli vrt je koncipiran prelijepo. Vidi se umjetničko oko i marljive ruke. Od cvijeća, travnjaka do mjesta gdje držiš alat!
Pa drveni detalji....
Jednom rječju jedan vrt u koji ću ću s užitkom svraćati!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nisi uzeo nove panjeve!!!??? ![]() Te žutice, kako si ih nazvao, i u mom vrtu prave raskošne tepihe, tako su nježne, sjajne, riječju prelijepe! Ali ja obožavam to poljsko i šumsko cvijeće, pa me možda ne bi trebalo ozbiljno slušati ![]() Ali ovo me zanima, taj grm narcisa, složio si gomolje tako da se izmiješaju ili su to kreirali sami uz pomoć pčela? |
|
![]() |
|
hvala svima na pohvalama.drago mi je da vam se sviđa..a trudim se.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anaida, čekaj kad tek katruže procvatu. onda će to biti to. misty-da, nisam uzeo panjeve:S.a više ni neznam kam da ih stavim. al sam zato danas uzeo suhe čokote iz vinograda pa ih stavio među ovo šumsko cvijeće i još svagdje. a gomolje sam ja složio tako.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Daj Luka ubit ćeš nas s ovim panjevima, baš su super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i do tebe sa malo dopuzala i stvarno sm preoduševljena sa svim--svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan je za vidjeti
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |