Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 13:53
ona biljčica koju si dobila a neznaš joj ime. e neznam joj ni ja. inače je jako lijepa i ja nisam uzimao sjeme nego sam pustio da ga svuda razbaca i sad će bit šuma
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 13:32
Misty bit će ovo prekrasan vrt Clap, ona žardinjera mi je super, što si odlučila u njih posaditi...
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:59
Prošetala sam i ja i uživala - i u slikama i u riječima
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:53
čovijek stvarno uživa s tobom u svakom pupiću, cvijetiću, klijancu...tvoga vrta!Thumbs%20Up
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:34
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Prošetala sam kroz tvoj vrt s jednim predivnim osjećajem mira, tišine, ugode i ljepote!
Imaš moć dočarati vrlo  zorno slikom i rječju svoj novi dom.ClapThumbs%20UpBig%20smile

Isprika: vidim da sam uletila u stavljanje slika!Doći ću opet kasnije!Big%20smile
Hvala ti baka na posjeti, jedino mislim da to nije moć nego ljubav prema svom prvom vrtu
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:27
Prošetala sam kroz tvoj vrt s jednim predivnim osjećajem mira, tišine, ugode i ljepote!
Imaš moć dočarati vrlo  zorno slikom i rječju svoj novi dom.ClapThumbs%20UpBig%20smile

Isprika: vidim da sam uletila u stavljanje slika!Doći ću opet kasnije!Big%20smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:26
Nekome bi možda smetali, meni su prelijepi! Ispod jabuka čitava je šuma ovih maslačaka, a odlučili su ukrasiti i par kamena (ostalih od rušenja jednog zida na tavanu). Noću spavaju, a u zoru otvaraju svoje dvostruke krunice i uživaju u suncu Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:24
jutros su jabuke odlučile pokazati suncu (i meni!) svoje prve cvjetiće Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:22
Ovako su jučer izgledali pupovi na mojim jabukama

pomalo se naziralo kakav će biti cvijet  Thumbs%20Up

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:20
Ova veća i puno starija kruška ju je pretekla, cvate, ali to je normalno, starija je i ima više iskustva Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:18
Mlada kruškica u prednjem vrtu počela je listati Very%20Happy

u "zelenom krevetiću" formira i prve pupove Smile

evo i pogleda s ulaznih kućnih vrata na kruškicu, breskvicu i puno toga što je još premaleno da bi se vidjelo..

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:15
Najmanjoj magnoliji (također poklon od Bromi) se moj vrt najviše svidio, već je pustila nekoliko novih izbojaka i mladih listića Very%20Happy

one velike nekako stagniraju Unhappy
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:13
Jedna od biljčica koju mi je Bromi donijela na poklon, pustila je nove listiće, jedino joj ne znam ime Confused

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:12
Čini se da su i tulipani konačno odlučili cvjetati Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:10
Jedan od dva narcisa koji još nisu cvjetali ima blago-plavkasto lišće i jučer je počeo otvarati prve pupove, bit će to dupli!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:09
Evo još novih stanovnika mog vrta - irisi i mini irisi Very%20Happy Jedva čekam da procvjetaju da im vidim boju, osobito ovom s neobičnim lišćem Cool

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:08
Reznice hortenzija, a ima ih svuda po vrtu, veselo listaju Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:05
Jutros u svitanje Very%20Happy
Na ulazu u dvorište moja je breskvica dočekala sunce u punom sjajuSmile

Uz ovo, doduše još maleno stabalce ispričat ću vam nešto zanimljivo. Riječ je o jednoj tradiciji koja se njeguje u Japanu.
Prvi dan proljeća u Japanu je zanimljiv praznik rada.Tog dana svi radnici, umjesto na radna mjesta, moraju otići u prirodu, sjesti ili leći pod rascvjetano stablo neke voćke, najčešće trešnje, pa se taj praznik i zove "Dan trešnjinog cvijeta", ali ako nema trešanja, može to biti i bilo koja druga voćka, i kroz rascvjetanu krošnju gledati nebo. Istočnjaci smatraju da se tako svatko može napuniti pozitivnih energija i tako s punim baterijama brzo nadoknaditi propušteni radni dan.
Čak ako i sumnjate u to, složit ćete se da se tako svatko može napuniti ljepote! A ja ne sumnjam, probala sam Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 10:53
Odmah do nje je i moja prva ruža, jedva čekam da propupa i procvjeta!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 10:52
Par koraka ispred, sunce je dočekao novi stanovnik mog vrta - japanska dunja

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.