Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 36> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje sobno cvijeće: Stavljam ga ovdje jer njega nemam puno pa mi je šteta otvarati novu temu!
![]() ![]() Maranta i dalje neće moliti, ali stalno dobiva nove listove: (i kako joj očistiti listove od prašine kad su nekako ljepljivi) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepa ruža a bez alata se ne može
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe su ti sobne biljke, a i stalak je super.
![]() Doći ću ja opet u KT pa ćemo se upoznati, ali tek na jesen ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ne znam točno, ne još, kad baci mladice onda ih porežem do onuda do kuda mi je porezano od lani tj. do oblika lopte...... mislim da kad sam ih prvi put oblikovala nisam baš pazila va vrijeme šišanja, možeš čak i sada, oblikuj u loptu onako od oka bez nekog kalupa, počni onako malo po malo, nemoj odmah jako zarezati, uvijek možeš pokratiti......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me mačak i u tvom vrtu. Vidim da polako krećeš sa radovima, ponešto cvate, noviteti pristižu, lavanda i kod tebe preživjela - super! Ovakve štipaljke i vezice sam i ja kupila. Izgledaju mi vrlo praktične!
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Evo me u tvom vrtu,panj mi se jako dopada,mace simpa sa simpa imenima,Pasji zub je stvarno vrijedan,jako je lijep!A ono što pitaš hoće li narasti je gaultheria,porodice ericaceae,neće puno narasti ali mora biti u kiseloj zemlji i stalno vlažna(ja ju imam u tegli,lakše mi je zbog kisele z.)
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ej, Mačak!
Tvoj vrt_ san snova! Prekrasno, sa smislom uređeno, paženo i maženo. Baš mi se sviđa. A i meni MM neki dan donio onaj paketić štipaljki, špagica, i čega sve ne. |
|
![]() |
|
I meni se te štipaljke čine super praktične a ima i većih i manjih, sa špagom se sva ispikam kad vežem ruže. Hvala svima! Lantana neću reći da jedva čekam jesen, jer tek dolazi moje najdraže godišnje doba, ali radujem se upoznavanju. Na ljeo ću ti mahati iz Duća, kraj Omiša ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Lijepo si se ti ponovila a cvijeće je krasno!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno macak
![]() |
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Bas je divno...stalak isto bas mi je guba trebala bi si ja neki nabavit.
|
|
![]() |
|
Evo par novih sličica:
Vazicu sam dobila od Retriver Sare, a cvijeće od muža i kćeri: ![]() Evo tih ljubica na travnjaku: ![]() Šumarice nisam ni znala da imam! Isto na travnjaku: ![]() Trbala sam napisati: moj travnjak u proljeće ![]() ![]() panj + travnjak ![]() ![]() priprema za ručak, kojeg nisam slikala jer smo bili gladni, ali vjerujte mi na riječ bio je ukusan! ![]() ![]() Lupinus za kraj ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tratina je i meni najljepša u travnju
![]() zato nisam dala da ju pokose Di si mačak? |
|
![]() |
|
Evo, me, ne stignem sve, sinoć sam mrvuljak škicnula, ali bavila sam se nekim drugim stvarima.
Evo i par novih slikica! ![]() Trava je pokošena nakon slikanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ovaj šaš sam prošle godine dobila od nekog od vas i baš je lijep! ![]() Samo što nije procvalo, srdašce ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo su se popunile ove žardinjere.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
kod tebe sve cvate..ljubičice su odlične, a šaš lijepo napreduje.ja sam takav ove godine kupio ali još je mali.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |