Regensburg |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obzirom da je ovo cvjetni forum, evo i jednog rasadnika...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hvala. bila sam i u rasadniku... bit će i kamelija
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hamara reportaža ti je super....Regenzburg mi izgleda jako lijepi grad za živjeti.Posebno me dojmila ona kuća u stijeni ili stjena u kući.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Nešto iz navedenih novina: reportaža o usvojenom psu. To nebi bila neka tema da - pas nema 15 godina, i rak! Netko je ipak odlučio pružiti mu dom i ljubav, makar na kraju života...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ni ovo...
![]() ni ovaj zeko koji ima magnetiće na šapicama, i stoji na frižideru u vikendici...
a sad objašnjenje - kao i štand Regensburških beskućnika tako su svaku subotu u najstrožem centru dva štanda: jedan svenjemačke organizacije za zaštitu životinja koji prodaje novine i skuplja potpise i donacije za pojedine svrhe, i lokalni za zaštitu i liječenje i mačaka lutalica i životinja u azilu. E pa taj lokalni ne skuplja donacije - on prodaje. Svašta. Ja sam kupila drvena oslikana jajčeka, uskršnji stolnjak, zečeka... i još neke "neuskršnje" stvarčice. Princip je slijedeći: tko želi, pokloni višak koji mu doma smeta, a volonteri to onda prodaju. Doslovno strašno jeftino! 20 drvenih jaja - 2 eura. Štikani uskrsni stolnjačić - 2 eura. Zeko 1 euro. Ali - euro po euro i skupi se!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
uživala sam......
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bit će... i cvjeće čeka ga prikažem, na drugom mjestu naravno, samo da ulovim vremena. I hvala!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hamara, predivan doživljaj, s užitkom sam prošetala, detalji su savršeno uslikani, oduševile su me kuće u stijeni, pod stijenom, one"špićaste" kućice, a o znamenitostima da i negovorim. Prikazala si nam zaista savršeno, slikovito, lijepote tog divnog gradića....Očekujem jošššššš.......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
da pjesma! Goethe, "Erlkoenig"
|
|
![]() |
|
![]() ![]() evo je još malo... kuća doslovno u stijeni!
![]() muzejski dio, posjet uz najavu
![]() a ova kuća?
![]() ![]() i za sad dosta...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() glavna ulica starog dijela
![]() obratite pažnju na zadnji zid kuće
![]() detalj stijene i zida
![]() a sad par slikica nečeg zbilja neobičnog...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() možda ste na jednom restoranu, na početku, uočili Davidovu zvjezdu. Ovo je drugi restoran iste obitelji, opet s Davidovom zvjezdom
![]() opet neobična kuća- ali obratite pažnju na stijenu iznad nje
![]() a ova vrata?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() naravno, mjesna crkva
![]() vrlo zanimljiva ćesma
![]() i još jednom u gro planu
![]() još pogled na crkvu
![]() nerijetko su kuće povezane mostićima
![]() još jedna
|
|
![]() |
|
![]() ![]() i stari dio
![]() spomenik na sredini mosta
![]() crkveni toranj
![]() još jedna pitoreskna kuća
![]() već sam rekla da je bilo kišovito, i rijeka je nabujala. inače je ovdje uz rub šetalište
![]() i ako pogledate vidjet čete da stojim na šetalištu, ali uz sam rub vode... dalje4 se ne može
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Pravo mesto za zaljubljivanje, romanticno, idilicno, slatko, bajkovito.
Ako je neimar i gucnuo, oprosteno mu je, ispalo je jako zanimljivo ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
De, prevedi i onu pjesmicu!
|
|
![]() |
|
idem dalje photobuketati
|
|
![]() |
|
točno preko puta ovaj tornjić - hm, jel neimar usput malo gucnuo? tko zna!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iznad naših glava su se ponosno uzdizale ruine nekadašnjeg zamka
![]() spremile smo pse u auto i krenule preko mosta
![]() ![]() ![]() ![]() pogledi s mosta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |