Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 113> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa dobro zagrebačke puce zar ja Slavonka moram navoditi saritu po Zagrebu?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
cure drage,ne poznam dobro Zagreb a sredinom maja provest cu par sati u Zg,pa mi recite adresu gdje mogu kupiti po pristupacnim cjenama drvenih stvari da ih mogu uraditi decoupage tehnikom....hvala vam unaprijed.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
rose, oprosti, sredila sam to jučer ;)
zamjena je odavno poznata i pomoću nje se dobije originalni crackleirani izgled, a to je - prolaznost vremena i vremenske nepogode ![]() znači, ne čuvati, ne čistiti, ne lakirati i bude boja popucala s vremenom ![]() recimo, meni je najzanimljiviji 2k crackle na svijetlo-žutim stolcima zg tramvaja u starijim sedmicama ![]() A craquelle medium dobro izgleda na ispucalim zebrama na gradskom asfaltu ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kami,neprolazi pp,sandučić je pun!
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
ma da to ah nis morat cu trosil novceke na to heheheheeh...
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
katarina, ako misliš na crackle lak- onaj za raspucavanje, na žalost za to ne postoji zamjena. ili samo još nismo otkrile
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
CURKICE AJD VI MENI RECITE KAJ JE ZAMJENA CA CKACK LAK.... KAJ DA TRAZIM U KOMEBOJI ... kak se to zove pardoncek na velikim slovima
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
wwweeeeee hvala ti puno....puno puno puno
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Katarina, dobro nam došla! Da, to su obične salvete koje se koriste u kućanstvu!
![]() |
|
![]() |
|
imam pitanje nova sam tj početnik u salvetnoj tehnici pa me zanima mogu li se koristiti obicne salvete koje se koriste u kucanstvu ili su to neke posebne salvete...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drage moje svima vama i vašim obiteljima sretan, veseo i blagoslovljen Uskrs
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam u splitu u jednom dućanu kupila najmanju tacnu,a cjena je 37kn! iste te tacne ima nb po 10kn jeftinije!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Pa to ti i govorim, svi chemacovi partneri imaju njihove nabavne,tj. veleprodajne cijene i kad ih dignu na maloprodajne chemacove,
oni sebi mogu zadržati rabat ili što već, a ovi tvoji još fino nabiju maržu tak da imaju veću dobit... pa ti fino iz principa daj razliku Hrvatskoj pošti ![]() Ja sam stvarno na nebulozno visoke marže naletavala na nekim mjestima, čak su se oni koji veleprodaju određenoj trgovini proizvod čudili da su toliko nabili cijenu ![]() |
|
![]() |
|
da kami upravo u tome je fora da nema konkurenciju. ali kao partner vjerojatno dobiva robu po istoj nabavnoj cijeni, a ne po maloprodajnoj. ali ne dam mu 36 kuna za 12 salveta. kad bi kupila recimo dva takva paketa to je 24 kune skuplje nego u Chemacu. e pa rađe ću si naručiti iz Zg i te 24 kn dati pošti. i nisu samo salvete tamo (neću reći gdje da ne radim antireklamu). jednom zgodom mi je oko ispalo kad sam vidjela da je onaj lak koji je u chemacu nekih čini mi se 16 i nešto kuna, tamo preko 30. akrilne boje su u prosjeku 3-4 kn skuplje. i tak dalje, i tak dalje... bezobrazluk! |
|
![]() |
|
Ovisi koju praksu imaju...
Jedna trgovina koja nabavlja od njih osobno znam da npr.ima identične cijene i jedino na čem zarade je rabat (oko 15% mislim) ovisno o tome kolko prodaju u mjesecu...A ovo 50% skuplje, u Zg-u ti je to normala, hrpu proizvoda znam da su u centru i skoro duplo skuplji (i zbog lokacije i zbog tog što mogu jer se prodaje ![]() stoga ipak grrr na takve marže ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo sam ljuta
![]() šta reći na to da jedna hobby trgovina koja je partner Chemaca one pakete po 12 salveta (6 različitih salveta po dva komada) koji su u Chemacu 24 kn prodaje po 36 kn? šta reći ????? ništa... pa to je samo 50% skuplje! grrrrrr!
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
molim vas lijepo ako vam se sviđaju moje pisanice glasajte za mene na uskršnjem natječaju za pisanicu 2010
hvala puno http://hobbychic.blogspot.com/2005/03/natjecaj-za-najljepsu-pisanicu-2010.html |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Nove kupove salveta možete pogledati u prodaji salveta!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Samira bok, dobro nam došla.
![]() Ovo je link sa temom o magnolijama. A ako želiš nešto drugo saznati, idi na početnu stranicu i tamo su ti sve teme.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |