Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 104> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme Konte, krasnih li biljčica. A postala si majstorica i u ukrašavanju teglica. Njih treba brzo popuniti.
Uživaš na bregima? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke, drago mi je da ste svratile, danas sam vam bila vrijedna, ali dok sam išla po lukec, upali mi neki gomolji u košaru
![]() ma stiglo je proljeće i k meni, ali to traje i traje i trajee i sad je napokon tu i sve se polakooo budi ![]() a za to je najbolji pokazatelj marelica koja je počela cvasti ![]() shasha nemrem ja tebe stići po novitetima ni da hoću, ali trudim se ![]() ![]() drage moje, hvala na pohvalama svima vam želim sretan Uskrs ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
S obzirom na sve one priče o alergiji na lopate i motike... molimo da ovu svoju gornju izjavu potkrijepiš slikom - da mi vidimo corpus delicti da si zaista bila vrijedna... jer bez dokaza vjerovati...? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kak si vredna! Kad vidim ovak čistu opljevljenu zemlju oko biljki, odmah sam zavidna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hehheh Cimi danas nisam motiku imala u rukama, već peglu, kuhaču i slična pomagala
![]() ![]() bako pa to ti se tako prije slikanja napravi ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
sve je prekrasno !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
dobro je dobro,vidim da si se primila posla
![]() ![]() ![]() moram ti se pohvaliti. kupila sam si magnoliju stellatu,omamila me ona kod CIMI. ![]() SRETAN USKRS! VIDIMO SE NA KAVICI |
|
![]() |
|
anči hvala, nadam se da će biti malo bolje za koji dan
![]() gogeee, plavojko moja, dobro si se ponovila ![]() ![]() ![]() vidimooo se i sretan Uskrs tebi i obitelji ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Zbilja su bezobrazni ti gomolji i to cvijeće, koje ti samo uskače u korpu protiv tvoje volje.
Ali im ipak treba oprostiti, jer su prelijepi. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon se i naš bregek probudil!! Noviteta ima jako puno pa se svakom veselim. A teglice u odlične!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Evo i kod tebe slikica...predivno, i kod tebe je stiglo proljeće..
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
stiglo je stiglo i kod tebe proljece
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
AAAA neka oni pričaju šta hoće, ipak si ti jedna vrijedinca.
Puno toga si nakupovala,pazi da se ne zaigraš s kupovinom,treba kredit još otplatiti
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
toliko si kukala, kukala, a ono proljeće na veliko kuca na tvoja vrata
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
"ono" sivo imam i ja mislim da je od Otok, a i cvjeta roza, preslatko je
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stigla sa brijega i nisam ništa slikala jer smo jučer već kasno stigli pa malo u čestitare, a dana je kiša cmoljila cijeli dan i van se išlo samo po drva jer je zimaaa bila
![]() ![]() Lora, ma znam ja da je vama sa mora to čudno, ali kod mene stvarno tek sad niče sve pomalo...kasnim za vama bar dva tri tjedna ![]() makk..ma grozno je to kako te cvijećke idu zamnom..zato se i ne usudim razmišljati o posjetu decori ![]() sarek, ma ne bi to zec mogao nositi, budem ti ja donijela teglu čim ju napravim ![]() proljeće, triška ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
koliko noviteta a krasnih teglica...ma savrseno je sve...zaista imas krasno carstvo i nadam se da necemo dugo cekati na nove slike... pravi mali kontessin raj
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konti konačno sam navratila kod tebe....Biljke se bude , još malo i biti će pravi praznik za oči.Imaš prekrasne oslikane teglice. Nisam čitala da li si sama oslikavalaili si kupila.Ako jesi sve pohvale...Vidim da si i ti kao i svi mi kupac cvijeća na svakom koraku...Kupujemo onako usput uz kruh i mlijeko kako kaže Flavia...Što se može kad svi trgovački centri i placa imaju cvijeća kojeg baš nemamo u našoj kolekciji, a cijene prava sitnica
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |