Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 109>
Korisnik
Poruka
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 17:27
Je, mislila sam na ove kartonske u kojima su pisanice, a ona mi još spomenu i pečate...počet ću plakat od muke:(
Ako sam dobro shvatila, ono na kutijama-leptiri i one,kao šablone, su pečati?! A, plači voljena zemljo!:(((( Nikad ja stić vas neke pohvatat!:(((
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:40
jajčeka su čista desetka!
ANĐELKA
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 08:17
mislim da je ovo sada zadnje za ovu godinu što se tiče pisanica... danas putujem k svojima, a ova dva aranžmana idu samnom... narančasti mami, crveni šogorici...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 08:31
Draga, vidim stigla si sve...nisam niti sumnjala.........famozna su ti ova jajčeka.......tko bi poželio ljepši i originalniji poklon..........lijepo se odmori i uživaj.....tebi i tvojima SRETAN USKRS
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 08:49
hvala draga... drago mi je da ti se sviđaju, ove sam mamine ipak sa posebnim guštom radila... btw. stigla sam i ogledala...samo, njih stavim kada se vratim...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 08:55
Držiš nas u neizvjesnosti ha ............. ajd dobro oprošteno ti je.....
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 08:58
hahhaha... moram nešto i sačuvati...samo da ihne zaboravim poslikati prije nego odu.... hahaha

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 10:00
Pisanice za super 10+Wink Prekrasne 
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 12:03
nato moja nabijaš mi komplekse manje vrijednosti, pa da li itko može napraviti ljepše pisanice od tebe
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 23:08

Pisanice su prekrasne! Lijepo se odmori Smile

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 23:48
fantastične pisanice! jedva čekam nova ogledalca!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 15:50
smile94krasno!
ANĐELKA
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 12:08
Nenadmašne pisanice.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 22:15
Prekrasene pisanice.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:59
Kao što sam rekla,to sam i učinila i ponovno posjetila tvoje stranice,i samo mogu reći KOJA ELEGANCIJA.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 21:09
manufakturu pisanica prekidam sa ogledalima koja su napravljena još prije odlaska k mami... sada ih samo predočujem javnosti... hahahah

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 01:46
Mene fascinira cijela tvoja galerija,mašta, elegancija, ma sve je savršeno.

Najprije sam pročitala da ćeš ogledala stavit kad se vratiš i već sam počela pjenit od nestrpljenja, hahahhaaa.

Drago mi je što ih vidim, i naravno-savršena, fenomenalna kao i uvijek.

Tvoj "potpis" je tu!

Drago mi je da sam oba posta vidila maloprije pa nisam morala dugo bit nestrpljiva    
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 01:53
E da, još nešto!
Ne znam kako radiš ova slova, moram ti priznat da ne mogu baš pročitat ova dva imena, ne znam koji je ovo tip slova i di ga nalaziš,al genijalna su!

Pa sad, pisalo Lana, Klaudija....whatever!Meni super:)))))

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 06:52
hahahahha...piše lana i mia... slova su iz najnovijeg worda....
drago mi je da sam prekinula tvoju nestrpljivost... :D
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 10:02
Nikada se u životu nisam nagledala toliko prekrasnih pisanica,ali pošto su blagdani iza nas moramo se okrenuti novim temama.Ovi zadnji radovi su skroz originalni,a i mene interesiraju ona slova.Nešto novo,i interesantno,Čini mi se da nije baš lagano za napraviti.Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.