anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 48> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako novo i svježe.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Rekla si da si počela raditi bez neke inspiracije...izgleda da je to recept za odličan komplet.
Ja oduševljena! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
baš si morala čokoladne bombone spomenut... uh!
komplet je jako lijep
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljepo,jednostavno.....super
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
uh ovaj komplet je mraaaaaaaaaak, molim te reci koji si medij koristila za pukotine
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Apsolutno predivno (Once upon an April
![]() Divno si razmještaj i tonove posložila, a sottile mi je tako dobar s tim velikim pukotinama da mi uopće nije jasno kojih je dimenzija tacna... JeL ga osjetno više trebalo nanijeti po cijeloj sredini tacne? |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tako je sve njezno i odmah se i ja raznjezim,joj sto to volim! prekrasno!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam bila u cvijetnom dijelu foruma i u jednom vrtu cvatu kockavice, baš ovakve kao na ovoj salveti
![]() Ovo će biti krasan rođendanski poklon, a posudu napuni bombonima koji imaju omote u istoj takvoj boji da baš sve bude posloženo. |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
uh, jedva našla galeriju....
vidim da anđelki dugujem
![]() evo jedan komplet tacna i nešto (može biti vaza, ali meni je stalno na pameti da je napunim nekakvim recimo čokoladnim bombonima
![]() prilično se otegla izrada, započela sam bez neke inspiracije pa sam u tom raspoloženju i nastavila. ovo "nešto" je u startu bila neka staklena posuda koja je gore imala poklopac na navoj. taj poklopac mi je bio kao šaka na oko pa sam ga u startu eliminirala i odlučila navoj zamaskirati struktur pastom. no, da nebi sve bilo tako jednostavno ta struktur pasta je sva ispucala kad se posušila i izgledalo je prilično ružno. onda sam ja to uzela i odnijela kod staklara da odreže taj gornji dio. i tako je ispalo to što je ispalo!
obzirom da ovaj kompletić ide kao rođendanski poklon mislim da će i čokoladni bomboni doći na red u ovoj priči....
![]() 2K sotille u akciji ...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasne kutijice, ova druga je vauuuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
fala svim dragim tetama
![]() ![]() proljeće, nemoj gledati moje radove dok si na poslu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Lijepi radovi,Anastazija.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Obe kuitije predobre-prva jednostavna a efektna, a druga-odlična kombinacija boja, po mom guštu.Ajde, nakon dužeg mozganja, da mi nudiš da izaberem jednu, možda bi za nijansu prevagnula ova druga!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
moj najdraži slon......lijepo i jednostavno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kada vidim tvoje radove, isti tren dobijem želju da se i ja prihvatim posla, ali dok dođem doma želja ostane negdje uz put.
A radovi...radovi su suuuuper!!!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutije prelijepe, ne znam koju bih odabrala!?
|
|
![]() |
|
ooooho, koliko vas se prošetalo kroz moju galeriju
![]() hvala vam i drago mi je da vam se sviđaju kutijice.
svima
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Obje kutijice krasne, 2 K super, ali moj favorit je slon
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |