natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 109> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je, mislila sam na ove kartonske u kojima su pisanice, a ona mi još spomenu i pečate...počet ću plakat od muke:(
Ako sam dobro shvatila, ono na kutijama-leptiri i one,kao šablone, su pečati?! A, plači voljena zemljo!:(((( Nikad ja stić vas neke pohvatat!:((( |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jajčeka su čista desetka!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
mislim da je ovo sada zadnje za ovu godinu što se tiče pisanica... danas putujem k svojima, a ova dva aranžmana idu samnom... narančasti mami, crveni šogorici...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga, vidim stigla si sve...nisam niti sumnjala.........famozna su ti ova jajčeka.......tko bi poželio ljepši i originalniji poklon..........lijepo se odmori i uživaj.....tebi i tvojima SRETAN USKRS
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala draga... drago mi je da ti se sviđaju, ove sam mamine ipak sa posebnim guštom radila... btw. stigla sam i ogledala...samo, njih stavim kada se vratim...
|
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Držiš nas u neizvjesnosti ha ............. ajd dobro oprošteno ti je.....
|
|
![]() |
|
hahhaha... moram nešto i sačuvati...samo da ihne zaboravim poslikati prije nego odu.... hahaha
|
|
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Pisanice za super 10+
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
nato moja nabijaš mi komplekse manje vrijednosti, pa da li itko može napraviti ljepše pisanice od tebe
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Pisanice su prekrasne! Lijepo se odmori |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
fantastične pisanice! jedva čekam nova ogledalca!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nenadmašne pisanice.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasene pisanice.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kao što sam rekla,to sam i učinila i ponovno posjetila tvoje stranice,i samo mogu reći KOJA ELEGANCIJA.
|
|
![]() |
|
manufakturu pisanica prekidam sa ogledalima koja su napravljena još prije odlaska k mami... sada ih samo predočujem javnosti... hahahah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mene fascinira cijela tvoja galerija,mašta, elegancija, ma sve je savršeno.
Najprije sam pročitala da ćeš ogledala stavit kad se vratiš i već sam počela pjenit od nestrpljenja, hahahhaaa. Drago mi je što ih vidim, i naravno-savršena, fenomenalna kao i uvijek. Tvoj "potpis" je tu! ![]() ![]() ![]() Drago mi je da sam oba posta vidila maloprije pa nisam morala dugo bit nestrpljiva ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
E da, još nešto!
Ne znam kako radiš ova slova, moram ti priznat da ne mogu baš pročitat ova dva imena, ne znam koji je ovo tip slova i di ga nalaziš,al genijalna su! Pa sad, pisalo Lana, Klaudija....whatever!Meni super:))))) |
|
|
|
![]() |
|
hahahahha...piše lana i mia... slova su iz najnovijeg worda....
drago mi je da sam prekinula tvoju nestrpljivost... :D |
|
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Nikada se u životu nisam nagledala toliko prekrasnih pisanica,ali pošto su blagdani iza nas moramo se okrenuti novim temama.Ovi zadnji radovi su skroz originalni,a i mene interesiraju ona slova.Nešto novo,i interesantno,Čini mi se da nije baš lagano za napraviti.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |