Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 18> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanjur me oborio s nogu! prekrasan je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Hvala Anđelka,a to mi je još draže pošto sam vidjela da i ti radiš tanjure,i tebi sve pohvale.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Trudim se pomalo Saro,hvala.
|
|
![]() |
|
Hvala Kaća 43.
|
|
![]() |
|
Primavera i tebi puno hvala za proljetne radove.
|
|
![]() |
|
Drage moje,pošto kasnim i s odgovorima od 24 i 25 a ima dosta da odgovorim i na novo pristigle pohvale,nadam se da se ne ljutite što ću napisati zajednički odgovor za sve one drage dame koje imaju samo pohvale za moja djela i ja na to kažem hvala,hvala,hvala od srca i sve vas ljubim, a ujedno onima koje slave Uskrs želim sve najbolje i da ga provedu s dragim osobama.Pusa.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prelijepi radovi,ovaj lila tanjir me odusevio.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
meni je tanjurić sa prošle strane (pisanice) jako lijep
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Vrijedna si,vrijedna,interesantan mi je onaj dugoljasti tanjur,ne mogu odrediti veličinu i ljubičasti je lijep ali znaš,nemoj se ljutiti onaj na predhodnoj stranici s motivom jaja mi je nadmašio sve!i baš mi je žao što se nismo vidjele kad si već dolazila u Kaštela,je-to je emezeta u Kaštelima!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana hvala,hvala,samo da je dan malo duži.
|
|
![]() |
|
Slavice 08 zahvaljujem na lijepim riječima,šteta za ovaj put što se nismo vidjele,ja i onako dođem više puta do Splita i Kaštela,malo u JOKERA malo u EMEZETU,možda nam se posreći,jer za mene bi bila čast upoznati takve umjetnice.
|
|
![]() |
|
Bjonda,hvala puno.
|
|
![]() |
|
Hvala lijepa Sarita.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Draga moja,pošto na pp-u ne prihvaća tvoj nick(u pravu je TB,sve verzije sam probala)moram ti se obratiti ovako.Hvala na komplimentu ali primjedbe ne upisuj u "Friško..."jer će ti biti obrisane.Tamo su samo fotke. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kika jako lijepi radovi,sada sam pročitala da ti se ne može poslati pp(Da li se sjećaš one moje poruke koja još uvijek luta svemirom),jedino se može nadovezati na tvoju poruku.Možda sam nekome pomogla
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Lijepi radovi, samo uživaj i igraj se dalje.
Vješalice mi se sviđaju, ali i tanjuri... |
|
![]() |
|
Mima051 zahvaljujem,stvarno mi nije jasno što se događa s pp jer sam ja tu jako slaba,a moj sin koji zna dosta toga kaže da ni njemu nije jasno.Čak mi se govori o nekim promjenama pa ako netko od vas zna što da se radi neka pomaže.Primala sam pp bez problema i prije par dana.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |