Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 41> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
[QUOTE=Kiki-ko?] Kad sam ga kupila u Lidlu bio je jadan i nezaliven.U roku par dana su me pali svi pupovi.Doma nemam baš svjetla(a i bio mi je ružan)pa sam ga odnjela na posao.Sad izgleda ovako.Pupovi ili listovi?
Kiki-ko? To su pupovi. Uskoro će te obradovati lijepim cvjetovima. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Divotica.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ima i uskršnji kaktus - hatiora
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nema ga više.Izgnjilio i bačen.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Kako ga potaknuti na cvatnju?
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
U principu kaktusi cvjetaju nakon kiše koja uslijedi nakon dužeg sušnog razdoblja,možda bi na sličan način trebalo tretirati i božični kaktus.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Trava, u pravu si, baš sam dobila takve upute, samo mi baš i nije jasno kako da to postignem s obzirom da ovaj moj nije imao toliko sušno razdoblje da se smežura...bio je vani i imao je dovojno vlage tako da dobro izgleda...sad sam ga unijela u kuću...ne znam kako sad da ga "isušujem"...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
Moj bijeli...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Svi su prekrasni. Ja sam ga imala samo jednom i otišao mi je. Sad se nekako ne usudim, a i svi ovi što se sad mogu kupiti već imaju pupove ili cvjetove pa ne znam kako bi se održali kad ih donesem kući (s obzirom na to što se navodno ne smiju micati kad počnu pupati) Što vi znalci savjetujete - da li ga kupiti sad ili ne? |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Moja su dva mala već ocvala, bijeli i roza. Ostali tek otvaraju pupove, pa će valjda uspjeti do Božiča počekati
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Da se i ja pohvalim na temi!
![]() Baš sam ovdje vidjela da sam napisala da je kod mene od 3.3. i evo već je cvao, ne puno, ali dosta da me razveseli. Naravski to je slika iz prošlog mjeseca. Sad počiva!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Joj kak je lijepi bijeli
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Olalalla.... šta ti to napisao....cijelu zimu cvate,a da li onda treba puno svjetla ako je na tako hladnom mjestu?
|
|
![]() |
|
Bijeli je prelijep, ali Pinusov je veličanstven!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |