Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas ću vas malo udaviti ali što vam ja mogu kad imam puno novosti....
![]() Sada sljede grote....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Novi luk koji povezuje dvije parcele
![]() ![]() Malo slikan bočno...
![]() Prolaz direktno ispd njega...
![]() Grota do njega....
![]() ![]() ![]() ![]() Japanska dunja
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Neću te više hvaliti, da se ne umisliš
![]() Samo da kažem: fala bogu, nisam jedini krugomanijak! |
|
![]() |
|
A sad odoh šaplastiti po vašim vrtovima jer znam da ima puno lijepih novih slika i novosti preko vikenda i moram ih sve,sve,sve..... vidjeti
![]() I da zaboravila sam vas pitati za savjet..... šta ne da su ovi crijepovi užasni ? i da tu ne pašu.....to sam ih pred dvije godine nabrzinu naslagala da ogradim vrtić a nisam imala kamenja....trebala bi staviti kamenje ko i drugdje jelda.........
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Meni uopće nisu užasni, baš su simpa!
|
|
![]() |
|
Allo Bigmama.... ja stalno vučem doma razno kamenje i MM je odmah "lud" kad to vidi jer zna da stiže novi krug, ali meni je tako i lakše i jednostavnije saditi a i održavati. Ja ti njemu kažem da kad okolo kosi neka se samo vrti u krug
![]() Volim da je okruglo, malo je po feng shui
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ako većini bude tako dobro neću niti dirati.....meni lakše, z osla breme- oslu lagje .....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme, kalistemon, ona predivna heba ... ma dobro, ima novosti još ljepših i atrktivnijih (samo - onakvu hebu kakva je bila tvoja nisam nigdje vidjela). Ako se radi klub krugomanijaka - i ja se pridružijem. A TM i MM neka se organiziraju u klub "kosci krugomrzci"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
nisam prije htjela prekidati postavljanje slika,....
baš mi se sviđa ovaj luk na prijelazu, jel handmade?? baš mi takav treba!
vrt ti je skockan korijenko za 5, sad sam pogledala kroz prozor svoj, čeka me mnogo posla al to je moja slatka briga....
od bilja ništa ne bih izdvajala, sve je super!
veli pozzz
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Korijenko konačno se i ti "raspištoljila" sa slikama!!!
![]() Mislim da ti više ne trebam pisati koliko sam uživala u tvojim slikama cvijeća i u tvome vrtu.
Samo ću reći da sam oduševljena.
![]() |
|
![]() |
|
Niho, Hoya, Mini, Proljeće ....
![]() Mini... luk sam stalno negdje tražila i nisam mogla naći a ono što sam ove godine vidjela u Bauhaus je ....pa tako, ne baš dosta čvrsto i mjere ne pašu....pa smo dali da nam napravi majstor koji nam je davno radio i ogradu za kuću. Moja ga je Nina lijepo popiturala, sad samo da ga cijeloga oplete Dudina lonicera i bit će ko bog........
A te lijepe slatke brige......svake godine mi ih je više......a stalno govorim kako sam dosta toga nasadila i nemam više gdje što staviti.....
Na jednoj se slici baš vidi u kutu štihača kraj iskopane rupe...... tu me danas čeka sađenje velikog oleandra (boja breskve) iz vaze...starog sam izvadila jer je imao 20 godina i bio je ružan i neuredan...grančice su već na pomlađivanju....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Korjenko, odlični su ovi tvoji krugovi
![]() fino sam sve na miru pogledala i sviđa mi se izgled vrta krugovi, grote...dosta je veliko jel da? ima fajn posla bit će zanimljivo kada se sve rascvate ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
LLijepo proljeće kod tebe, draga Korijenko!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prohodala sam dva puta da mi nešto ne promakne
![]() A što reći, lijepo, prelijepo - stabla i stabalca, grmovi, rascvjetano cvijeće, grote, a sve uređeno ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala za slikice koje su fan, fan, fantastične!
Prava idila kod tebe! odmor za dušu i tijelo!
U jednom krugu sam počela brojati šafrane ali sam odustala jer ih ima bezbroj. Molim te obavezno stavi sliku kad budu u cvatu, please!
Svaki krug je poseban za sebe!
Znam da sam ti obećala jos seduma i znaj da nisam zaboravila, mislim na tebe! Jesenski kutak će biti naj!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Samo ti Korijenko gradi svoje krugove, mi uživamo u njima jednako kao i ti.
Prekrasno ti je na tvojoj hacijendi. Sve je tako lijepo posloženo, isplanirano i za 10 izvedeno da je milina gledati.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ponavljam izbrisano, pravi vrtni dizajn i puno osobnosti u vrtu
![]() Imam jedno pitanje u vezi noćurka , je li to ljekoviti i jestivi noćurak? ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kamenje, grote, to je to, a kako bi drukčije i bilo u našem kršu, ali kad je ovako posloženo može konkurirati bilo kojem engleskom vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |