Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše vikendice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše vikendice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 32>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 14:15
E dušo moja ako sam ti ja podrška sve će ti cvijeće uginuti smile156-A za tebe -lantanu -otok ima svega svaki dan nešto novosmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:37
Triša ono što smo dobile od Horti je Heliopsis, on ti naraste visoko - da ga znaš dobro smjestit.
Drago mi je da ti se sviđa moja dalija, i meni su te najljepše, to je starinska sorta još od moje none, jedina joj je mana što naraste visoka pa se mora nakolčit ali u sve te godine cvijet je ostao isti i gomolji se lijepo množe.
Sviđa mi se boja tvoje noćne frajle, molim te da mi spremiš malo sjemenja, dosta su i 3 Wink ionako svaka nikne.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 16:25
Korijenko, super, tako sam i mislila, jer sam vidjela da je kod Horti to preko metra, pa sam baš u Skradniku stavila, zato što tamo imam mesta i va vis i va šir.

Niho, ne zezaj se već ima toga dosta tu i tamo tvoga, tvoja mi podrška neophodna.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 16:54
ma da znaš šta sam nabavila -mi to zovemo dan i noć ali ja imam bijeli nisam ga nigdje dosad vidijela i kako lijepo zrači između svih oti boja ali ću razmisliti da li da ti damsmile155
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 13:13
Ovaj vikend sam u vikendici. Sve izgleda pomalo otužno. Lišće je otpalo, cvijeća više nema, trava je požutjela, jedino ribice plicaju u jezercu.
No na moje iznenađenje u malom vrtiću vjesnika proljeća procvjetao šumski jaglac-lani donešen iz šume - ma baš me razveselio.

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 13:19
E kad voliš takve biljke ja ću ići u šumu i nabrati ti vagon takvi -. Proljeće čim dođe -jagorčevine-visibabe i sve ostalo je tvoje--------kod mne to niko ne uzgaja a vidjela sam da kod vas dosta ima po vrtovima
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:08
Poštovana Triša, u intervalima navraćam ovamo i uvijek iznova uživam u neiskvarenoj prirodi i djelima vrijednih inventivnih ruku Tebe i Tvog muža. Nekada se više posvetim vanjskim detaljima, a nekada unutarnjim. Gledam to svojim očima "napravisamovca" i hvalim (vi to naravno ne čujete) jezerce, kremenkovu klupicu, mostić "ušminkana" kola i dr. Onda se ušuljam u kuću i razgledavam stare premete, alate i pomagala koji su očito s pažnjom i ljubavlju skupljani. Nastojim sve natrag vratiti na svoje mjesto, a ako nešto nije na svom mjestu, onda je kod mene i vraćam čim se nauživam. Doći ću ja ponovno i ako primijetim da se ljutite, obećavam da nebum više niš dirala a kamo li posuđival.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 17:32
Veliko ti hvala što si navratio. Žao mi je samo što nismo bili gore, pa da zajedno popijem kavicu, sokić ili čaj, ili sve to. No nadam se da ćemo to jednom kad mi budemo gore ostvariti. Zaista bismo vas rado ugostili u našoj skromnoj vikendici.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 18:25
Thumbs%20UpImaš zlatnu ruku. I ja sam donijela šumski jaglac jednom davno pa od njega ni "j" više!Confused
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 22:29
Bez mene ti nikoga nećeš ugostiti da znašsmile96-ja se tamo sa tm samo mogu dobro opustiti da ne vidiš svesmile156
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 22:32
Pa opet fešta kao lani, baš zgodno, zašto ne veselilo bi me, ali mi Hamara hoće oduzeti primat.
RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 23:15
haa..pročitala sam to na daleko smile48 LOL
ma svejedno gdje..bitno da se skupimo Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 07:00
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

haa..pročitala sam to na daleko smile48 LOL
ma svejedno gdje..bitno da se skupimo Smile
... i da bude lijepše vrijeme nego lani
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 09:36
Onakvo druženje uz onako dobro društvo taman da su i krampi padali bilo bi fantastično...... ja jedva čekam opet......i nije važno ni gdje , ni vrijeme, samo da vas opet svih vidim Hug.
Triša, tvoja vikendica ima neku posebnu čar, osjećaš se ko doma.... Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:42
Samo da se zna proljeće je kod mene to se nesmije zaboraviti- kolko god da je biće predivno i jedva čekam ali bez Branka nikuda da ne ideš
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:19
Nakon duže vremena, počelo je odlaženje u vikendici. Prvi vikend je bilo samo čišćenje, a ovaj produženi vikend  bavili smo se orezivanje voćaka, špricanje crvenim uljem i gnojenje. U vrtu još nije počela sadnja, jer još postoji mogućnost mraza, pa sam se malo zabavila oko cvijeća.

Evo nekoliko slikica:

Malčila sam i orezala ruže

Svi stanovnici jezerca živi su i zdravi, pa je jezerce preživilo prvu zimu

Hoyine santoline prezimile bez problema, a ostalo još spava zimski san

RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 07:36
Baš sam se pitala hoćemo li vidjeti koju slikicu!Big%20smile
Imate vraškog posla, al' vi ste mladi! Blago vama.
A da je lijepo, lijepo je. I vidiš kako je puno toga preživjelo ovu jaku zimu!Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 07:41
Pravi kutak za umor i nakon toga odmor
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 08:35
No konačno da se ovdje pojaviš. Mi se već pitamo što je sa Trišom? A vidi se da ni tvoju vikendicu proljeće nije zaobišlo.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 09:07
vidim da ste se naradili
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.