Sijanje pšenice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja posijala....idem ju uslikati...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sv.Lucija je,vrijeme za novu sjetvu pšenice!!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pa šta kukaš,lijepa je,gusta. Moja je isto znala biti ljepša no ok je,iako nije tako velika i gusta ko inače.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
evo i moje:
![]() |
|
![]() |
|
Moja nije ko prošle godine lijepa ali je ok. Pune se baterije pa ću sutra slikati(a i napravila sam neki "aranžman" pred ulazom pa moram i to slikati)
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Dina dobra je polako krece da raste!!!! Ja postavim sutra preksutra slike, cim dobijem punjac za foto.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Moja je
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
morate vidjeti moju psenicu
ja sam je sijala iz drugih razloga ali evo je |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
alkemicar
![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
može koja slikica vaših kukuruza, silno sam radoznala...............
|
|
|
|
![]() |
|
Moja je danas tako ko ona gore,Teina,malo veća.Tvoja je prekrasna Alkemičar
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
ja se obradujem ko malo dijete kad je vidim ovako uznapredovalu :)))
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Alkemičar, baš ti je lijepa pšenica!
Ja sam svoju posadila na Sv. Luciju i vidim danas da je počela klijati, a i kukuruz!!!! ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
evo i moje pšenice slikane danas popodne
nadam se da će i sljedeća godina biti ovako uspješna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako je niknulo sjeme,onda si ti kriv. Ono traži puno vlage,ja ga znam i više puta dnevno pošpricati
|
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Nisma ga baš najčešće orošavao tj. ne baš svaki dan, a sjeme sam nabavio od prijatelja koji se bavi poljoprivredom i uzgojem žita.
|
|
![]() |
|
Matko,ili je loše sjeme koje si sijao ili nisi imao volje svaki dan orošavati ga. Ja ga stavim na rozorsku dasku,tu mu je toplo jer je radijator ispod a i svjetla dovoljno ima.Samo ga treba svaki dan orošavati.Ako je sjeme dobro ne može ne uspjeti
![]() |
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Ja već par godina ne sadim žito jer mi nekako ne uspjeva! Nego ga kupim u trgovini ili kod baka na placu!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |