Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sijanje pšenice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sijanje pšenice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 17:33
ja posijala....idem ju uslikati...smile162
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 11:53
Sv.Lucija je,vrijeme za novu sjetvu pšenice!!smile149
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2007 u 17:51
Pa šta kukaš,lijepa je,gusta. Moja je isto znala biti ljepša no ok je,iako nije tako velika i gusta ko inače.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2007 u 15:36
evo i moje:

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 17:37
Moja nije ko prošle godine lijepa ali je ok. Pune se baterije pa ću sutra slikati(a i napravila sam neki "aranžman" pred ulazom pa moram i to slikati)smile187
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 14:25

Dina dobra je polako krece da raste!!!!

Ja postavim sutra preksutra slike, cim dobijem punjac za foto.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 14:22
Moja je Confused Par zrna miknulo i... sumnjam da će i ostala!!!
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 13:51
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 13:35
morate vidjeti moju psenicu
ja sam je sijala iz drugih razloga
ali evo je

koga ,kome i šta...
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 13:19
alkemicar

koga ,kome i šta...
Na vrh
Arwen View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arwen Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 01:32
može koja slikica vaših kukuruza, silno sam radoznala...............

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2007 u 19:15
Moja je danas tako ko ona gore,Teina,malo veća.Tvoja je prekrasna Alkemičarsmile55
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2007 u 17:08
ja se obradujem ko malo dijete kad je vidim ovako uznapredovalu :)))
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2007 u 16:51
Alkemičar, baš ti je lijepa pšenica!

Ja sam svoju posadila na Sv. Luciju i vidim danas da je počela klijati, a i kukuruz!!!! smile126
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2007 u 16:38
evo i moje pšenice slikane danas popodne
nadam se da će i sljedeća godina biti ovako uspješna Wink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2007 u 22:53
Ako je niknulo sjeme,onda si ti kriv. Ono traži puno vlage,ja ga znam i više puta dnevno pošpricati
Na vrh
Matko View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 181
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Matko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2007 u 22:51
Nisma ga baš najčešće orošavao tj. ne baš svaki dan, a sjeme sam nabavio od prijatelja koji se bavi poljoprivredom i uzgojem žita.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2007 u 22:45
Matko,ili je loše sjeme koje si sijao ili nisi imao volje svaki dan orošavati ga. Ja ga stavim na rozorsku dasku,tu mu je toplo jer je radijator ispod a i svjetla dovoljno ima.Samo ga treba svaki dan orošavati.Ako je sjeme dobro ne može  ne uspjetiWink
Na vrh
Matko View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 181
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Matko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2007 u 22:37
Ja već par godina ne sadim žito jer mi nekako ne uspjeva! Nego ga kupim u trgovini ili kod baka na placu!
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2007 u 21:38
Originalno poslano od člana TeaK TeaK napisao:

A i kukuruz je počeo.......[IMG]smileys/emot177.gif" align="absmiddle" alt="smile126" />

koga ,kome i šta...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.