Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 140>
Korisnik
Poruka
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:16
Plavi zumbul..ah koliko volim ovo cvijece Tongue... i ja sam danas primijetila da su i kod mene procvale ljubicice,bas su mi cakane ovako male Tongue..
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:19
Plavi iris i plavi zumbul Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:29
Prekrasno draga moja -e biće i kod mene još malosmile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 19:34
Plavo, plavo, obožavam plavo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:33
Ona slikica sa šafranima i zečekom je prava razglednica za Uskrs .
Sve ti ljepo napreduje u ovim proljetnim danima .
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:43
Drage moje posjetiteljice i Toni, zahvaljujem na posjeti i pohvalama moga cvijeća..... ma znate ono, svaka pohvala je još veći podstrek da se još više trudim, zato vas volim vidjeti u svome dvorištu Wink. Plavo, plavo, baš je sada nekako zaredalo plavo cvijeće u raznim nijansama...... ali kreće i moja omiljena boja - roza-ciklama, .....
odnosno tako je trebalo biti, naime lani sam kod susjeda užicala ljubičice ciklama-ljubičaste boje i gledam ja njih danas, a one sve plavo sa malim nahukom na ljubičasto......
Ljubičica%20-%20lat.%20Viola%20
a kod susjeda cvatu ciklama-ljubičaste boje...
 sve ne mogu vjerovati, idem opet gledati susjedove i velim susjedima kako je ispalo, a susjed veli odmah dajte donesite nož i izvadi druge
 na slici su isto skoro plave, ali ljubičastije su još više nego ovih par najdonjih
 a ove jesu ciklama-ljubičaste
a ovo su moje svjetloplave divljakuše...... tih se i da hoću ne mogu riješiti, dok ocvatu i postanu ružne ja ih počupam i zbacam, ali evo njih opet......
Tako ja sad uz "standardne" plave imam i plavoljubičaste, ljubičaste, ciklama-ljubičaste i svjetloplave ljubičice, a trebale biti još i bijele, bijeloplave i ciklama od Shashe, zatim neznam koje boje od SilveK, ali o tom potom, kada i ako procvatu......
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:47
Vidi, vidi ti imaš još više ljubičica u raznim nijansama od mene!Big%20smile
Nemoj ih čupati, pusti nek se razmnože same. Bolje one nego neka travuljina.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:54
 A u mom cvjetnom kutku procvali prvi tulipani i još u mojoj omiljenoj bojimini%20tulipan%20%28%20Violacea%20Black%20Base%29%20-%20lat%20Tulipa%20humilis
mini tulipan ( Violacea Black Base)
%20mini%20tulipan%20%28%20Violacea%20Black%20Base%29-%20lat%20Tulipa%20humilis
Išla sam googlati i saznala da ovo black base znači crno središte Wink
Lani sam u Botaničkom vrtu (između ostalog) kupila zimski jasmin, a kako dio dvorište gdje bi on trebao biti posađen još nije "došao na red", posadila sam ga privremeno u povrtnjak, jer je tamo bilo mjesta u jesenWink, a on jadničak tamo i procvao...... jest da je jedan cvijetić, ali jedan ali vrijedan
Zimski%20jasmin-%20lat.%20Jasminum%20nudiflorum
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:58
Dok sam sadila danas udomljene ljubičice, vidim procvali mi lanjski jaglaci
jaglac-%20lat.%20primula%20
jaglac-%20lat.%20primula%20
no nisam se danas samo prešetavala...... bila sam i sam svoj majstor, priredila ovu košaru ( opis slikom i riječju u Dnevniku) i posadila sa 3 mačuhice i 4 potočnice
ukrasna%20košara%20-%20sam%20svoj%20majstor%20%28%20sa%20cvijećem%29

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 20:13
I moja omiljena boja je roza ciklama, a prekrasni  su ti ti maleni tulipani sa crnim sredinom.Thumbs%20Up

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 20:33
Bako, to ja čupam ove divlje, one su stvarno ružne kada ocvatu, atako brzo naprave sjeme...... i nikako ih se riješiti, ma niču svugdje, najviše tamo gdje nebi trebale.
Josipa to sam lani kupila te mini tulipane...... u četvrtak gledam cvjetnjak i da tu i tamo ima koji list od tulipana, još se ni pupoljci ne vide, a jučer pod noć mi skoro oči ispale kada sam skužila da si ovi monimalci procvali. Stvarno su rani kako piše na deklaraciji......
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 20:38
ljubićice su prekrasne boje i nečupaj ih tako su lijepe i prirodneClapClap

Košarica mi se jako svidja......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 23:03
Lora, ove divlje ljubice su interesantne, iz jednog korijena je cijeli grmić i kada jedne ocvjetaju druge pupaju i tako to jako dugo traje, pa do ljeta, kada stvarno postanu ružne, se toliko sjemena posije i već puno mladih izraste da nema šanse da nestanu. A ove pitome niti čupam niti dam pokositi prerano, ma nad njima stojim ko kobra Wink. Drago mi je da ti sviđa moja ideja sa košaricom.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 08:13
Ipak navijam za ljubičice.Wink
I slažem se s Lorom: košarica je krasna.
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 11:07
ljubicice su mrak - u svim nijansama!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 17:34
Košarica je prekrasna, a i ljubičice i tulipani i ...., krenulo je punom parom
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 18:52
I meni se najviše svidjela košarica, baš je nekako profinjena...Clap
život je more
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 18:57
smile73smile55a kosarica plasticna ili od siba.ja trazim plasticnu ali nisam nigdje vidio i to korpu
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:22
Drage moje, volim i ja ljubičice, zato ih i imam raznih boja, a pokušavala sam donijeti i divlje bijele, ali to mi nikako nije uspijevalo, a ove svjetloplave su došle valjda sa zemljom i one opstaju.
Toni košara je od šiba i imam ju jako dugo, a služila mi je kao ukrasna, ali nisam baš bila zadovoljna jer je bilo teško popuniti... dugačke plastične posude su ili prevelike ili premale za košaru. Jučer mi sinula ideja šta i kako i odmah sam to realizirala. Nadam se da će funkcionirati, jer ju ne mislim stavljati na otvoreno, nego bi uvijek trebalo nešto cvasti u njoj na terasi na stolu. Neznam kakvu bi ti htio, ali palo mi na pamet ima kod nas firma koja radi plastične posude i ima svašta, osim običnih plastičnih ima koje izgledaju kao kamen ili kao da su ispletene od šiba, a u stvari je plastika. Idem sutra u grad pa ću ti pogledati, pa ću vidjeti jel imaju katalog ili ponudu preko interneta......
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 23:55
pa eto kod tebe baš lijepo krenulo -de mi reci jesi otkrila svoju bananu-moja je već otkrivena -i prava je 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.