Dnevnik jednog Alkemicara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preko vikenda sam bila kod roditelja i takva se zima zavukla u stan da sam pronašla spatifil cijeli oklepljen kad sam se vratila
svisnula sam od brige
jado mali je valjda promrznuo u stanu i bila sam se pomirila da je s njim svršeno
škropila sam ga ova 2 dana i sinoć mu dala malo tekućih minerala i sreće moje jutros kada sam vidjela da je podigao glavu
ne mogu vam to opisati
zamislite da sam ga bila ubila hladnoćom
nije mi ni na pamet palo da će se stan tako rashladiti
eto, dakle, zadnja 2 dana sam liječila spatifil i brisala prašinu sa ostalih biljaka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jučer sam lijep i sunčan dan iskoristila za skupiti lišće po vrtu i malo ga očistiti od trava kojima tu nije bilo mjesta, a krenule su se penjati do mog malog carstva.
Jutros sam se malo više razmišljala kako koncipirati vrt dogodine, složila malo bolje sebi u glavi šta želim, a popodne sam već krenula pomalo u nabavku.
Kupila sam sadnice čajevke i floribunde, plavu lobeliju, a nisam mogla odoliti božićnoj zvijezdi pa sam i nju donijela. Danas ili sutra isto je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |