Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik jednog Alkemicara
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik jednog Alkemicara

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2007 u 11:57
Preko vikenda sam bila kod roditelja i takva se zima zavukla u stan da sam pronašla spatifil cijeli oklepljen kad sam se vratila
svisnula sam od brige
jado mali je valjda promrznuo u stanu i bila sam se pomirila da je s njim svršeno

škropila sam ga ova 2 dana i sinoć mu dala malo tekućih minerala i sreće moje jutros kada sam vidjela da je podigao glavu
ne mogu vam to opisati
zamislite da sam ga bila ubila hladnoćom
nije mi ni na pamet palo da će se stan tako rashladiti

eto, dakle, zadnja 2 dana sam liječila spatifil i brisala prašinu sa ostalih biljaka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 17:53
Jučer sam lijep i sunčan dan iskoristila za skupiti lišće po vrtu i malo ga očistiti od trava kojima tu nije bilo mjesta, a krenule su se penjati do mog malog carstva.

Jutros sam se malo više razmišljala kako koncipirati vrt dogodine, složila malo bolje sebi u glavi šta želim, a popodne sam već krenula pomalo u nabavku.
Kupila sam sadnice čajevke i floribunde, plavu lobeliju, a nisam mogla odoliti božićnoj zvijezdi pa sam i nju donijela. Danas ili sutra isto je Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.