Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 55> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoćete, hoćete, jer sve je lijepo i oku ugodno, držim palčeve
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ako dobro pogledate vidjet ćete kutije za vino MaredelMare injene škrinjice odmah u prvom planu,prekrasne su i u stvarnosti još ljepše nego na slikama,imoja su jaja,oni kompletići sa tanjuričima,tacne,srce sa jajima i,visilice pa valjda ćemo od toga nešto i prodati!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nema na čemu,meni je bilo drago,lipo sam se provela i još sam usput prodala jedno jaje
![]() |
|
![]() |
|
Da,zaboravila sam napisati,javila sam se Rosi sinoć da mi dođe malo praviti društvo danas na štandu jer sam bila sama i ona mi je stvarno pomogla,prvo razbila tremu a onda smo malo pričale,razmjenjivale iskustva i vrijeme je brže prošlo!Hvala Rose!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam sve ovo vidjela uzivo,radovi su fantastični! skavice drzim fige da prodaja krene
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam djevojčice moje,dobro je krenulo,meni je bitno da pokrijem troškove štanda,za samo deset dana udrugu će štand doći 2500 kuna,to je stravično a mi međusobno djelimo prema prostoru koji zauzimamo,slikala sam pa ću staviti slike da vidite!Uglavnom sam već uspjela pokriti taj trošak a ostalo šta bude-dobro bude,tek je u petak postavlje pa imam još cijeli tjedan,hvala vam za palčeve!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kako se ne bi prodala ovakva ljepota?!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
moja prognoza je da ćeš sa štanda ići kući praznih ruku i punih džepova.
predobre pisanice
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga Slavice,što više prodaj ovih prekrasnih jaja i uloži lovu u nove projekte.Mare ono kinesko u hrvatsko mi je totalni biser mjeseca(i to bi se trebalo birati)ma sve bi se trebalo biraTI
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Maštovito ,preljepo i profinjeno - prodaja nema da fula .
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Hvala vam,pogotovo za palčeve,jao,stvarno se nisam sjetila potpisati radove,hoću bar ove što ih još nisam odnijela i na štandu što budem mogla! |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
super,super,super
![]() držim palčeve za uspješnu prodaju
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sve vidila u živo, a samo je srce bilo zamotano s jajima pa sam vidila samo vanjske rubove.Drago mi je što mogu vidit i unutrašnjost-maltretirat ću te "uživo" šta si stavila unutra, zasad-šta je da je-super je!!!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Slavice draga,prekrasno,zlatne ruke imas.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala curice moje,držite palčeve i za MaredelMare,zajedno smo!A Mare nostrum-lagenda si!"A ONO ŠTO JE KINESKO PREUREDIMO U NAŠE"žENO NEMA TE ZEMLJA!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Potpisujem Gogs i mare , ali primjetila sam da i tebi fali jedan sitan ali važan detaljić. Kada radovi odlaze u javnost trebalo bi se potpisati i dodati godinu stvaranja, uostalom kao pravi umjetnici.
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prekrasne su ti pisanice i tanjurići i držim ti palčeve da sve prodaš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |