mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 100> |
Korisnik | ||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
E nećete bez mene,doneću i feferone i vino ,ma sve za kulenovu seku!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
ponesi ti i bracu.......vidiš da je sve više kandidata.......a ja ću uzeti dva kruha .....nek nam se nađu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
vidiš sad si i mene smuvala.....mislim jedno - pišem drugo... ne slavica nego biljana. ali i slavica je dobrodošla |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ma sječam se ja cijele priče ali ne znam šta ti je sad pater na pameti pa da i mene prekrstiš nabrzaka
![]() a kako se i slavica najavila da stiže bojim se da nam seka neće biti dosta. najbolje da i bracu ponesem
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
|
Draga mare, dopada mi se tvoja nova tema kuhinje i sve u vezi nje, naravno posebno tvoji
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sad ti moju "sposobnost" brzog i točnog pisanja koristiš da se izvučeš od donošenja kulenove seke.........
![]() znaš ti da ja do sad nisam skužila to anastazijA-pater anastazije.......a o tome kako su se tete budle nedjeljom rano da stignu na misu sam iscrpno pisala prije nekoliko stranica......ccccc teško je vratiti se malo unazad
![]() |
||
![]() |
||
|
sad sam anastazije?
eto slučajno sam se sjetila onog što si pisala o onom svom velečasnom s prve pričesti.... ako se ne varam priča je išla tako nekako da se zvao Anastazije i dalje je bilo nešto o župljankama...daj me sjeti...
![]() |
||
![]() |
||
|
može anastazije.......ja donesem dasku a ti kulenovu seku. pa ćemo rezati pod 45°......e da,donijet ću i kruh
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
doooooobar tanjur, ali prazan
![]() |
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
Ma normalno da treba sve iskoristiti(hahaha),šteta salvata da propadaju ili da se,ne dajBože,netko sa njima obriše njuškicu.A to što smo ako gledaš sa južne onda smo prije a ako gledaš sa sjeverne onda smo druge,nema veze,radi ti ,radi,ima Tatjana pravo,nisi svjesna koji si ti kapacitet! |
||
![]() |
||
|
otok,slavica ,sarita
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
majstorice,meni vazda tvoje sto uradis izuzetno lijepo.
![]() ![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
|
Mare,da iskoristim priliku dok sin nije zasjeo za kompić,ostala sam zatečena rođendanom pa onako zbunjena nisam niti komentirala radove.Luster ti je strašan ali zar nije imao gdje past nego baš na tvoju kutiju!odlična ideja,genijalna !Izgeda da smo tii ja na istoj valnoj dužini,prije nego mi je riknuo laptop,spremila sam neke sličice satova koje sam tako dugo i uprno tražila,htjela sam sebi napraviti jedan tanjur,četvrtasti sa printom sata ,ostade spremljeno,što se daščice tiče ja kao prava Slavonka strašno volim feferone i onaj lijepi crveni luk za salatu a dobila sam jednu takvu salvetu od jedna naše drage curice sa foruma i to će doći na red kad mi završi ova jurnjava sa jajima!Tvoja daščica je odlična,neću te kopirati ali moram i ja sebi nešto napraviti,jel tako prijo! |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ovdje treba doći bar dva puta dnevno, ako ne želiš nešto propustiti.
A bila bi šteta jer je sve lijepoooooooo |
||
![]() |
||
|
dolazi proljeće i uske majice......mislim da nam je svima najbolje da su i tanjuri i daske prazni i samo za gledanje
![]() |
||
![]() |
||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|
kakva je tu gužva a šta bi tek bilo da je na pijatu ili na dasci nešto fino za papati
![]() |
||
![]() |
||
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
|
Nemam riječi, savršeno!
|
||
![]() |
||
|
pošpotam file a gle konte kak mi je upala......s koje si ti bande
![]() konte
![]() |
||
![]() |
||
|
file daj se skuliraj,ne možeš pisati dok ja pišem
![]() ![]() ajme čista 10......
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |