Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 167168169170171 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 10:05
vauuuuuuuuuu kako je meden
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 10:47
Draga moja od prve do zadnje sam sve pregledala i malo je reći da sam uživala. Ovo je zaista raj!!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:09
Stefi, Bigi, Gio i Proljeće smile79

Ja danas došla iz posla oko 17 sati, umorna ko pas, bagerima potrgali optiku, ne radi internet, svi u firmi ludi, dan prije otvranja hotela..., ali došla ja kući, a na stolu iznenađenje, MM (gospon Lantan, sve lijepo raspakovao i složio) kaže to si dobila iz VŽ. A ja kao fotoreporter, odmah mi je sve prošlo, zvonio mob, ali nisu me mogli omesti u slikanju prinova.
Drage moje "Špancirke" hvala vam uljepšale ste mi ovaj ne baš lijepi dan, ovo je doista iznenađenje smile71, jedan mirišljavko , jedan smrdljivko, kamenjarka i uskrsna jaja

Stefanotis

Smrdljivko

Kamenjarka

Na stolu su bile i svježe ubrane frezije u vazici u obliku suze, pa evo i nje

život je more
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:17
kako lijepi stefanotis.
A onog smrdljivca prvi puta vidim .
Baš mu je simpatičan naziv ,jel zbilja smrdi ?
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 23:06
Stefanotis mi se posebno sviđa.Predivan je maslinik i ona kamena kućica.Posebno me dojmio pogled na more.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 23:20
sve su rekli ostali ja mogu samo

Ona kamena kućica na samini, takvo nešto je moj san. Tišina, ptičice, zečići, fazani, kokoške, ma ne može ništa zamjeniti takvo nešto i bravo za tvog brataClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 23:25
ma prekrasno sve -----nemam riječi bolan svaka čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 23:55
Lantana nije me dugo bilo kod tebe pa ima puno lipih stvar,i odnosno cvijeća za vidijeti...Prekrasne si poklone dobila, bravo VŽ. Vidijela sam slike maslinika i kućice tvoga brata, mogu samo reći smile227.
Prekrasno ti je rano proljetno (samo kod tebe )cvijeće anemone, irisi,frezije...
Na kraju još jedan WOW za rascvalog crvenog rođaka od burita...Žicam jednu malu grančicu...smile79
sutra je novi dan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 06:52
Oh Lantana, ne znam što me više oduševilo: frezije u vazici, stefanotis, kamenjarka ili crveni brat od burita!
On je već sam po sebi ukras a još sa cvijetom!ClapClapClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 09:05
To se zovu lijepi pokloni!!!!

Taj stephanotis sam i ja nedavno gledala ali mi se čini da je malo težak za održavanje pa sam odustala:
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 09:09
juhuuu volim kad i drugi dobiju poklone Wink..baš lijepo ,a molim kakav je to naziv smrdljivko?..najbolje ipak da ti to posadiš do susjeda s kojim si možda u svađi LOL mislim nezna se jel bu stvarno vonjal hihihi..baš je interesantan cvijetak  
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 09:46
Smrdljivka ili smradeka( Shashin izričaj Wink), posadi tak kak ti je Duda savjetovala, samo niz vjetar da ti se miomiris ne vraća, tebi ljepota a njima smard.Al izdržat će, koliko sam uspjela pročitati, smrad traje samo jedan dan LOL.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 10:21
Kad sam vidjela crvenog brata od burrita ja sam ostala bez teksta. A znaš šta!? Ja imam i burrita i njihovog bljedolikog brata. Aj' se menjamo Wink!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 10:24
sve je super, sve je za pet, ali crvenko me ostavio bez daha.
Lantana,
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 11:15
WOW odlično je i prelijepo!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 20:22
Ma baš si prava sretnica, sve je predivno
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 22:25
baš lijepo što si stavila slike kućice i onog pejsaža iz okolice Bola izgleda kao okoliš iz grčkih filmova
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 22:50
Ja sam ostala bez teksta na slike bratove kućice smile227 koja ljepota. Cure kažu mogle bi tjedan, dva biti tamo sasvim same, a ja bih bogme i duže...... možda bi me samo bura ili jugo ( neznam koji je gori) otjerali sa toga prekrasnog mjesta. Kod tebe sve rascvjetano kao da je već kasno proljeće i dolazi ljeto, ami se još radujemo prvim proljetnim cvjetićima.
Rođak od buritta mi je lijep sam po sebi, onako crven, a tek sa cvijetićima...... preprekrasan.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 17:09
Ma svaki dan prođem pored tvoga brodića i uvijek kažem -draga moja nema još toga cvijeća .koje bi me natijeralo da uđem u njega .ali ako ovako nastaviš -doću ja kod Mirka a ti sad molim samo nastavismile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 19:39
Štefice, kažu da ima neki neugodan miris, mislim da je on u nekom srdostvu s onim najvećim cvijetom na svijetu, ali moraš začepiti nos. LOL

Proljeće, Lora, Niho i Jagoda hvala vam, lijepo bi bilo malo odmoriti dušu i tijelo u divljini. Jagoda ne brini za rođaka Wink

Baka interesantan je taj sedum, prvo pocrveni, a onda kao da mu iz ovih kuglica izlaze cvjetići.

Duda i Ivna pretrpit ćemo malo miomirisa.

Hoya ja ih imam u svim bojama, hvala ti, a dobit ćeš i ovog crvenog.

Sara Wink,Forzicija i Triša hvala, Mari je mi ko da smo u Grčkoj LOL, Kat.rea
i svima smile79, Niho stalno se premišljaš LOL

život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 167168169170171 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,145 sekundi.