Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 370> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vauuuuuuuuuu kako je meden
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja od prve do zadnje sam sve pregledala i malo je reći da sam uživala. Ovo je zaista raj!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stefi, Bigi, Gio i Proljeće
![]() Ja danas došla iz posla oko 17 sati, umorna ko pas, bagerima potrgali optiku, ne radi internet, svi u firmi ludi, dan prije otvranja hotela..., ali došla ja kući, a na stolu iznenađenje, MM (gospon Lantan, sve lijepo raspakovao i složio) kaže to si dobila iz VŽ. A ja kao fotoreporter, odmah mi je sve prošlo, zvonio mob, ali nisu me mogli omesti u slikanju prinova. Drage moje "Špancirke" hvala vam uljepšale ste mi ovaj ne baš lijepi dan, ovo je doista iznenađenje ![]() ![]() Stefanotis ![]() ![]() ![]() Smrdljivko ![]() Kamenjarka ![]() Na stolu su bile i svježe ubrane frezije u vazici u obliku suze, pa evo i nje ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() A onog smrdljivca prvi puta vidim . Baš mu je simpatičan naziv ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Stefanotis mi se posebno sviđa.Predivan je maslinik i ona kamena kućica.Posebno me dojmio pogled na more.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve su rekli ostali ja mogu samo
![]() Ona kamena kućica na samini, takvo nešto je moj san. Tišina, ptičice, zečići, fazani, kokoške, ma ne može ništa zamjeniti takvo nešto i bravo za tvog brata
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma prekrasno sve -----nemam riječi bolan svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana nije me dugo bilo kod tebe pa ima puno lipih stvar,i odnosno cvijeća za vidijeti...Prekrasne si poklone dobila, bravo VŽ. Vidijela sam slike maslinika i kućice tvoga brata, mogu samo reći
![]() Prekrasno ti je rano proljetno (samo kod tebe )cvijeće anemone, irisi,frezije...
Na kraju još jedan WOW za rascvalog crvenog rođaka od burita...Žicam jednu malu grančicu...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oh Lantana, ne znam što me više oduševilo: frezije u vazici, stefanotis, kamenjarka ili crveni brat od burita!
On je već sam po sebi ukras a još sa cvijetom!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
To se zovu lijepi pokloni!!!!
Taj stephanotis sam i ja nedavno gledala ali mi se čini da je malo težak za održavanje pa sam odustala: |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
juhuuu volim kad i drugi dobiju poklone
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Smrdljivka ili smradeka( Shashin izričaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad sam vidjela crvenog brata od burrita ja sam ostala bez teksta. A znaš šta!? Ja imam i burrita i njihovog bljedolikog brata. Aj' se menjamo
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW odlično je i prelijepo!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma baš si prava sretnica, sve je predivno
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš lijepo što si stavila slike kućice i onog pejsaža iz okolice Bola
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja sam ostala bez teksta na slike bratove kućice
![]() Rođak od buritta mi je lijep sam po sebi, onako crven, a tek sa cvijetićima...... preprekrasan.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaki dan prođem pored tvoga brodića i uvijek kažem -draga moja nema još toga cvijeća .koje bi me natijeralo da uđem u njega .ali ako ovako nastaviš -doću ja kod Mirka a ti sad molim samo nastavi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Štefice, kažu da ima neki neugodan miris, mislim da je on u nekom srdostvu s onim najvećim cvijetom na svijetu, ali moraš začepiti nos.
![]() Proljeće, Lora, Niho i Jagoda hvala vam, lijepo bi bilo malo odmoriti dušu i tijelo u divljini. Jagoda ne brini za rođaka ![]() Baka interesantan je taj sedum, prvo pocrveni, a onda kao da mu iz ovih kuglica izlaze cvjetići. Duda i Ivna pretrpit ćemo malo miomirisa. Hoya ja ih imam u svim bojama, hvala ti, a dobit ćeš i ovog crvenog. Sara ![]() ![]() i svima ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |