Stevia Rebaudiana |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onda ima nade za moju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Evo drage moje da vam odgovorim,nema puno mudrolije,poslije 01.05.kada prođu mrazevi idu na njivu,posaditi ću ih oko 3 500 kom.naravno ,navodnjavanje obavezno,ne vidim razloga zašto nebi uspjele,nisam ja prvi koji to radi
i prošle godine dosta njih sadilo,a ove godine pogotovo i to velike količine |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
.
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
javi se keeka,imaš br, moba ,isti je... ako ima interesenata za sadnice na oglasima imate cijene... |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
[QUOTE=natalija]moja lanjska je zimu provela vani - na balkonu, ali nema (još) znakova života
primorka je li tvoja krenula? [/QUOTE natalija,primorka ,jeste li ih odrezale nekoliko cm iznad zemlje i jeste li ih povremeno zalijevale? |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sinoć sam pisala poruku pa mi nije prošla, a bila sam preumorna da opet tipkam
jesam vepre - u jesen sam je skratila, prezimila je na otvorenom balkonu i nisam je zaboravila zalijevati, bila sam je posadila u veliku kantu od piture a jučer sam htjela napisati da mi vrag nije dao mira - stvarno je jadno izgledala, grane što sam joj ih odrezala samo sam spustila na zemlju oko nje, također sam joj nabacala i lišće drugih biljaka (koje sam pokupila s balkona) i tako je ona bila sva jadna, iz te hrpe suhih listova virile su samo osušeni ostaci stabljike pa sam joj sklonila sav taj nered s zemlje da vidim ima li ikakvog znaka života i kad sam je iskrenula iz kante (sa zemljom) - jupiiii!!! obradovali su me malecki izdanci koji su se skrivali pod samim stabljikama prekriveni zemljom, tako majušni i krhki da me bilo strah prčkati više po ičemu iskopala sam rupu između ruže i šipka i tu sam je smjestila nadam se da nisam ništa oštetila prilikom presadnje i da će zelenilo ubrzo probiti iz zemlje |
|
![]() |
|
e to te ja pitam,hehe,vidjeti ćeš uskoro koji će to grm biti,jer tek 2-3 godinu se pokaže kolika je to u stvari biljka.baš mi je drago da je sve u redu sa njom.pozz.
ps. naleti na ljeto kada prolaziš ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Moj kompliment vepar, tolike sadnice i još Stevia.
Reci mi samo, molim te, za što neko treba tolike sadnice. Prerađuješ li ih ili prodaješ nekoj farmaceutskoj firmi. Pozdrav |
|
![]() |
|
e ako će mi za 2-3 godine buknuti onda ću je morati opet presaditi jer sam je stavila među društvo (tu mi je na suncu, ali ne prejakom i na ruku za zalijevanje) pa da im ne bude prevelika gužva, o tom potom ![]() hvala na pozivu, možda se i trevimo |
|
![]() |
|
hvala na komplimentu ,što se tiče proizvodnje,nešto će biti za osobnu upotrebu,ostalo ću prodati,ima dosta zainteresiranih za otkup,a ni cijene nisu loše ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Hvala na brzom odgovoru. Ideja ti je odlična. I ja bi sigurno kupila nekoliko sadnica da sam bliže.
|
|
![]() |
|
trebala si se ranije javiti,slao sam u tvoj komšiluk sjeme,pa...
a tko zna možda neke tvoje prijateljice imaju još koju sjemenku... ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() Svaka čast Vepre! |
|
![]() |
|
ma ovo je tek početak,frida
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Samo naprijed!
![]() |
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Moje stevijice stidljivo niču u mini plasteniku od prozirne kutije u kojoj smo kupili kolače. A našao sam čovjeka koji ima viška sjemena i prodaje ga, pa ako koga zanima, neka mi se javi na pp da mu dam broj.
Pozdrav svima |
|
![]() |
|
Vepre, ja na žalost nemam nikoga od forumaša u komšiluku. Prve komšije su mi zagrebački forumaši, nekih 800km. |
|
![]() |
|
ima skoro mjesec dana da sam svoju presadila u zemlju i svako malo zagledam, ali nikako da oni sitni izdanci krenu, uvijek se samo naziru iz zemlje
kad mi je palo napamet da ih sigurno puževi jedu - i naravno, da sam bila u pravu grrrr........ |
|
![]() |
|
možda nekom dobro dođe informacija da u katalogu od kauflanda - vrijedi od četvrtka, 29. 04., oglašavaju prodaju sadnica stevie, mislim oko 10 kuna
ona moja polako izviruje - zasula sam je pužomorom |
|
![]() |
|
lijepa cura ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
danas sam je kupila u Kaliji, košta 25 kn
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |