Jurica ima nekakav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divan vrt u kamenu divan draga moja!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bilo je svega u tvom vrtu
cvijeća,grmlja,kamena i snijega jel se glicinije spremaju kad one cvjetaju tamo |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Evo nešto slika
ovo je 02.03.,a danas je ovak Pinus by Sarić Proširena gredica Na stazu treba samo kamenčiće još staviti Kamelija je tu Presađeni juniperus,lovor(valjda će se primiti),iza su maline,forzicija. Trave(presađene na jesen) Jagodini irisi uz graničicu i carex Ima i nešto cvijeća! Za sad toliko... Mari,glicinija je počela pupati,mislim da će cvijetati krajem 4 mj. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
simpa su ti ove školjkice Jurek
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo mi je kod tebe, vrt se popunjava, zeleni i cvjeta. A i školjkice si farbala, dobra ideja
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bit će ovo prekrasan vrt, lijepo si ga sredila, posebno je lijep kutak za opuštanje...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svega ima u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I kod tebe, kao i kod mene puno slobodnog mjesta. Ali zato imaš preljepe primjerke i ti im znaš ime, a ja ...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš je to super što ima puno slobodnog mjesta. Imat ćeš stalno mogućnost sadnje nečeg novog! I meni su školjke fora! A kutak za opuštanje je super.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jurice, tako nekako "divlje" djeluju neke slike tvog vrta. Kameni zid, pa visoka stabla, kutak za odmor, mogu te zamisliti kako tamo sjediš uz kavicu, cigaretu i dobro knjigu. Evo skuhaj još jednu upravo sam krenula.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
joj hocu i ja zapaliti jednu za tim stolom! Jurice, super je!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vi lijepo sjedite dimite i kafenišite a ja ću u inspekciju
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Lijepo mi je kod tebe, a sviđa mi se i što imaš još puno mjesta za popuniti jer to znači da će biti još slikica.
Iako ne pušim, rado ću popiti kavicu u kutku za odmor
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
odličan vrt a životinjice su prave slatkice
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga forzicija!Evo dalje slikica
kamenjar Vrt je na kosini,pa kamenje drži temlju,a dovukla ja i ovo "drvce",ispred njega je ceanotus,iza abelia. Brusnica u tegli s gaulterijom Santoline i vinca minor Presađeni kaktusi Ostalo što sam presadila Pakujac od Sare Od prošle god još ne cvjetaju Reznice uzete u 12 mj,presađene svaka u svoju teglicu hemerokalisi,penstemoni(Lorini,jako željeni),leptospermum Evo,za danas dosta,i tako je sve tek počelo rasti. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
znaci kad krenes put vodi kroz Volosko ![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
lijep vrt!!!
a kakav će tek bit u ljeti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |