Stevia Rebaudiana |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e to te ja pitam,hehe,vidjeti ćeš uskoro koji će to grm biti,jer tek 2-3 godinu se pokaže kolika je to u stvari biljka.baš mi je drago da je sve u redu sa njom.pozz.
ps. naleti na ljeto kada prolaziš ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sinoć sam pisala poruku pa mi nije prošla, a bila sam preumorna da opet tipkam
jesam vepre - u jesen sam je skratila, prezimila je na otvorenom balkonu i nisam je zaboravila zalijevati, bila sam je posadila u veliku kantu od piture a jučer sam htjela napisati da mi vrag nije dao mira - stvarno je jadno izgledala, grane što sam joj ih odrezala samo sam spustila na zemlju oko nje, također sam joj nabacala i lišće drugih biljaka (koje sam pokupila s balkona) i tako je ona bila sva jadna, iz te hrpe suhih listova virile su samo osušeni ostaci stabljike pa sam joj sklonila sav taj nered s zemlje da vidim ima li ikakvog znaka života i kad sam je iskrenula iz kante (sa zemljom) - jupiiii!!! obradovali su me malecki izdanci koji su se skrivali pod samim stabljikama prekriveni zemljom, tako majušni i krhki da me bilo strah prčkati više po ičemu iskopala sam rupu između ruže i šipka i tu sam je smjestila nadam se da nisam ništa oštetila prilikom presadnje i da će zelenilo ubrzo probiti iz zemlje |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
[QUOTE=natalija]moja lanjska je zimu provela vani - na balkonu, ali nema (još) znakova života
primorka je li tvoja krenula? [/QUOTE natalija,primorka ,jeste li ih odrezale nekoliko cm iznad zemlje i jeste li ih povremeno zalijevale? |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
javi se keeka,imaš br, moba ,isti je... ako ima interesenata za sadnice na oglasima imate cijene... |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
.
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Evo drage moje da vam odgovorim,nema puno mudrolije,poslije 01.05.kada prođu mrazevi idu na njivu,posaditi ću ih oko 3 500 kom.naravno ,navodnjavanje obavezno,ne vidim razloga zašto nebi uspjele,nisam ja prvi koji to radi
i prošle godine dosta njih sadilo,a ove godine pogotovo i to velike količine |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
onda ima nade za moju
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Koliko sam jučer gledala nije.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
moja lanjska je zimu provela vani - na balkonu, ali nema (još) znakova života
primorka je li tvoja krenula? |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Dok Vepar ne odgovori evo moje iskustvo: ja sam je držala vani u tegli na polusjenovitom mjestu i narasla mi je oko 1,5 m. Pogriješila sam jer sam je kasno pincirala pa mi je narasla velika, ali ne baš razgranata.
Stevia može rasti u vrtu (kolegica kaže da je njena u vrtu krasna), ali ne podnosi minuse pa bi je zimi trebalo spremati u kuću.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Vepre sadnica ti je prekrano, zdravo i sjajno. Čini mi se kao da ih imas nekoliko u toj loncanici.(mozda koja za mene :) )
A naravno i rasada ti izgleda vrlo obecavajuce, nadam se da ces uspijet u svojoj zamisli sa sadnjom na otvorenom, drzim ti fige. |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Zahvaljujući našoj Niho saznala sam za ovu temu, što mi je jako drago jer sam nedavno kupila sadnicu stevie.Razmišljam da li da je stavim u vrt ili u veću vazu.Vepar kakva su tvoja iskustva?
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
.
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A mogu malo zemlje skinut ,pa možda niknu
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
a nije ni čudo da ništa nema od klijanaca malo preduboko to posijao
1-2 mm bi bilo dovoljno čak i da ih samo popikao u zemlju po površini bilo bi ok ,preslabe su one da izađu sa te dubine |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |