Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 19> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno, pogotovo zbog ovog neobičnog poklopca. Sve se jako jako lijepo uklopilo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
nekoliko malih sitnica od mene s kojima i nisam zadovoljna. Tek toliko da se vidi da se ne izležavam.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,veselo,jako ljepo
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Oduševila si me sa onom preslatkom valovitom kutijicom a sad sa jajima!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
redovito ja zavirim u tvoju galeriju, a s vremena na vrijeme dobijem i izvještaj iz prve ruke o tvojim radovima od mare-nostrum, pa nekako zaboravim ostaviti komentar ovdje.... ali moram ti reći da mi se jako svidjela ova valovita kutijica. a i vješalice, posebno ona s makovima
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Zasto nisi zadovoljna, pa jajca su ti super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna jaja
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Volim kada je nešto šareno,veselo...ali kombinacije crno-bijelo,plavo bijelo....itd ...odaju čistu eleganciju i profinjenost (napominjem da je to moje skromno mišljenje)....zato
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si to lijepo napravila, krasna su i plavo bijela i šarena jaja
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
vesela i šarena jajca.....zgodno
a kutijica ...kutijica mi je mrak
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ona plavo bijela jaja mi se jako sviđaju(voljela bih imati tu salveticu).Jako su uredno napravljena,nema niti jedne faldice što se teško postiže na takvom jajastom formatu.Držiš obećanje!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Cestitke za sve radove,prelijepi su.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Cure dajete mi krila i nadahnjujete za dalnji rad!
Hvala puno : Kika 56, mima 051, file, Otok, andora 2, Primavera, sarita banana, Biljana 59, anastazija, Slavica 08 i rose. Evo vam puno ![]() ![]() Mima 051 što se tiče razmjene salveta javi se. Znaš da smo pričali o tome. Baš si me slatko nasmijala. Da , da uspjevam se održati kako što sam i obečala. Sad ćemo vidjeti koliko još vremena. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
evo još jedno perce u krilima i od mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Meni jaja baš ne idu pa ću samo voajerski škicati i hvaliti tuđa! Ona roza sa kokicama su mi preslatka!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Može bit da ti nisi zadovoljna, al meni su jaja stvarno odlična-i ona gornja proljetna, i ova plavo bijela-a ta salveta (il salvete) mi je tiha patnja.Gdje si ih uspjela nabavit?
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
[QUOTE=Felina]
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ne znam zašto nisi zadovoljna, ali meni su pisanice super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala vam puno!
![]() Nisam dovoljno zadovoljna s pisanicama , jer ih nisam dovoljno razradila kao što sam se nadala. Nedostaje mi vremena. Obečala sam da svaka mušterija koja nešto kupi dobiva pisanicu ili unikatnu kutiju. Više ne bi smjela spavati, ali preumorna sam za takve akrobacije. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |