anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 48> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlicno si namackala obje kutijice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....mmmm, nije uopće strašno... naprotiv... slonek je odličan, taj je motiv jak sam po sebi i izvrsno si procijenila da tu ne treba previše kemijanja... a druga je doista za lagano onesvješćivanje
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kutijice su svaka na svoj način lijepe ali i moj favorit je ova druga
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prva škrinjica mi super baš zato jer slonić dominira što mislim da bi se možda sa nekim detaljima malo izgubio(ne zamjeri na mišljenju ja sam još uvijek mazalo) a druga jednako lijepa i precizno napravljena
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Svaka pohvala za 2k. Meni ispadne sitan kao neka tilasta čipka bez obzira koliko bogato stavim.
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Nisam pretjerana ljubiteljica kutijica,ali tvoja izvedba 2k mi je savršena.Ne znam u čemu je tajna da nekima od vas to ispada tako savršeno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Volim sloniće, ali kad bi morala birati između ove dvije kutijice, ne znam, nisam sigurna koju bi odabrala
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Obje kutijice krasne, 2 K super, ali moj favorit je slon
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ooooho, koliko vas se prošetalo kroz moju galeriju
![]() hvala vam i drago mi je da vam se sviđaju kutijice.
svima
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutije prelijepe, ne znam koju bih odabrala!?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kada vidim tvoje radove, isti tren dobijem želju da se i ja prihvatim posla, ali dok dođem doma želja ostane negdje uz put.
A radovi...radovi su suuuuper!!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
moj najdraži slon......lijepo i jednostavno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Obe kuitije predobre-prva jednostavna a efektna, a druga-odlična kombinacija boja, po mom guštu.Ajde, nakon dužeg mozganja, da mi nudiš da izaberem jednu, možda bi za nijansu prevagnula ova druga!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Lijepi radovi,Anastazija.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
fala svim dragim tetama
![]() ![]() proljeće, nemoj gledati moje radove dok si na poslu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasne kutijice, ova druga je vauuuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
uh, jedva našla galeriju....
vidim da anđelki dugujem
![]() evo jedan komplet tacna i nešto (može biti vaza, ali meni je stalno na pameti da je napunim nekakvim recimo čokoladnim bombonima
![]() prilično se otegla izrada, započela sam bez neke inspiracije pa sam u tom raspoloženju i nastavila. ovo "nešto" je u startu bila neka staklena posuda koja je gore imala poklopac na navoj. taj poklopac mi je bio kao šaka na oko pa sam ga u startu eliminirala i odlučila navoj zamaskirati struktur pastom. no, da nebi sve bilo tako jednostavno ta struktur pasta je sva ispucala kad se posušila i izgledalo je prilično ružno. onda sam ja to uzela i odnijela kod staklara da odreže taj gornji dio. i tako je ispalo to što je ispalo!
obzirom da ovaj kompletić ide kao rođendanski poklon mislim da će i čokoladni bomboni doći na red u ovoj priči....
![]() 2K sotille u akciji ...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam bila u cvijetnom dijelu foruma i u jednom vrtu cvatu kockavice, baš ovakve kao na ovoj salveti
![]() Ovo će biti krasan rođendanski poklon, a posudu napuni bombonima koji imaju omote u istoj takvoj boji da baš sve bude posloženo. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tako je sve njezno i odmah se i ja raznjezim,joj sto to volim! prekrasno!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |