Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 55> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neću citirati gogs ali mislim isto......radit ćeš ti i noćnu smjenu kad krene prodaja i potražnja,tko ne bi htio kupiti tako lijepa jaja?........kupujmo hrvatsko a i ono što je kinesko preuredimo u naše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasni kompleti. Mislim da ćeš za sebe tj, svoj stol morati ponovo raditi jer ti od ovoga ništa neće ostati. Ljudi su počeli cijeniti sve više ručni rad makar se novaca baš i nema, bolje dati koju kunu više nego kupiti kinesku štancu i zato KUPUJMO HRVATSKO
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala Primavera,sve je rađeno za štand udruge Kaštelanski suveniri koji će od juče pa slijedećih deset dana biti u Emezeti u K.Sućurcu,nadam se da ću uspjeti štogod i prodati,bar da pokrijem cijenu štanda i utrošeni materijal!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...prekrasni kompletići, a posebno me oduševila ova srcolika posuda, jako dobar štos za posložiti pisanice, a i fantastično su ju sredila
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
nisam već par dana ništa stavljala-evo malo da ne mislite da ljenčarim! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anđelka,ima ih u Splitu u robnoj kući Jokeru u samoposluzi Kerum i 6 komada dođe 15 kuna a jaja su plastična.Hvala Mare i tebi Anđelka ! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
pisanice i tanjurići su prekrasni! reci molim te gdje si ih mabavila (ako nije tajna)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lipa jaja slavice, posebno mi se sviđaju ona cameo, s onim srebrenim cvijetićima...i svakako, ja mislim da se mala pčela zvala Maja
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jao sesirica,jaja ,kako ti je sve divno,carice cestitam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
a ja se već zabrinula da si posustala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo Slavice krasne pisanice i pasent tanjurići
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
o pa to je draga moja čitav arsenal radova, kad samo stigneš toliko i tako lijepo raditi, divim ti se mila moja brođanko. Veliku ti pusu šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam curice moje na pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su prekrasni,veseli,mastoviti,pravi proljetni! bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Kulike jajcofffff, da izdvojim koje? Ne,to se ne može
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Čestitam ti na marljivosti. Napravila si puno lijepih radova. Najviše mi se sviđaju pisanice s malim cvijetićima sličnim margareticama. Od kojih materijala su izrađene.
Kutija s visibabama je razrađena . zgodna je . |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kako si ti vrijedna žena
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |