Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 201202203204205 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 19:41
Krasni pejsaži, uvijek privlačni maslinici. kako slikovito i romantično okruženje.
Draga Lantana pronašla si buhač!!!
lijepi pozdrav
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 12:43

Koja uživancija... iako često grintam zbog kamena, ustvari ga jako volim.

Kamen, more, mirisi.... raj na zemlji Approve
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Pecika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 78
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pecika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 11:56
Kućica je prekrasna...ja bi tam mogla zauvijek otići ...i uživati...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 11:51
smile227I ja bih tamo tjedan dana odmorila oči,uši  i dušu!Big%20smile
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 11:42
Već se zamišljam jedno cca tjedan dana u jednoj ovakvoj kućici, prepredivnoj, nigdje žive duše samo ove životinjice sa slika, cca maj mjesec jer je kasnije prevruće, sama naravno.........ma joj koja uživancija pa makar u mašti Hug.
Kad sam počela čitati tvoje opisivanje očekivala sam neku malu "barakicu" (tako mi zovemo te male pomoćne kućice) a kad tamo to je prava morska vikendica Clap smile71. Ja obožavam kamen (živim u staroj kamenoj, naravno renoviranoj kući) pa kad vidim tako nešto potpuno zblesiram Wink

Slike cvijeća koje nisam od zadnji put vidjela su me oduševile jer kod mene tako neće biti još cca mjesec dana.
Čitam da si posadila judić drvo - imam ga na svojoj "favorite" listi, nemam mu još mjesto ali naći će se.........
Da li si kupila sadnicu ili si ga sama uzgojila, koliko je visoko....... sve me interesita, znaš ti mene kurjožu babu Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 11:23
Koje imanje! Pravi teren za masline. Naši kažu - ako maslina ne gleda prema moru, nema dobrog ulja.
Jučer sam dobila domaće maslinovo ulje sa Brača Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 10:47
Sve u kamenu, pored mora, kao "Arsenova" Kuća pored mora.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:06
prekrasno..kućica je krasna naravno i u skladu s njom i kameni"detalj"..divno je kad ljudi vole dobro i korisno iskoristiti ono što imaju..nažalost ovdije ima hrpetina maslina pod borovima,u šikarama a to su sve stoljetna stabla..pa samo da očiste oko njihmasline se obnove iz tako velikih korijena za 2-3 godine jel tako ...ma vi bračani ste drugi vrijedni ljudi..ovdije su njihovi stari bili vrijedni kao mravi što se vidi po silnim suhozidima i broju posađenih starih maslina.. ove nove generacije bi samo sidile na kafi nabile sunčane očale i izigravali velike gazde .Tako da me uvijek ovakvo nešto oduševljava..Clap   
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 08:49
Wooow draga ovo me ostavilo bez rijeći...predivno...sve mi se jako sviđa, okoliš, kučica...predivno je.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 08:41
divno Lantana
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 23:40
WOW kakav pogled na more!!!Thumbs%20Up
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 23:23
Koja panorama, predivno! Imaš sreće što živiš na tako lijepom mjestu. Kod mene samo ravnica.smile100

Da li znaš može li se cikas palma nekako razmnožavati?
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 22:45
Niho smile71

Lora hvala i meni je tvoj vrt jako lijep smile99

Lilie nema veze, dogovoriti ćemo se na pp.Wink

Hoya ja vjerujem da je tvoj vrt već sad jako lijep, samo si ti samokritična, a što se pitara tće imaš pravo, ja kad kupim ili dobijem cvijet, najveći mi je posao naći mu pravi pitar. LOL

Proljeće uživaj još malo dok ne stigne proljeće na tvoju terasu.

Baka Wink

Duda i ja tebe imam rad (koja lijepa riječ), a pogotovo kad ovako izmješaš dva dijalekta Clap

Danas sam odlučila da neću ništa raditi. ni po vrtu ni po kući, pa smo ja i tata otišli do nekadašnjeg vinograda moje none, gdje je moj brat na 10000m2 posadio masline i sagradio malu kamenu kućicu. Možda nije za moju temu, ali neznam gdje bi stavila pa da malo vidite, 5 km od Bola, a skroz drugačije raslinje...

Nekadašnji vinograd sada je maslinik, masline su mlade pa se baš ne vide

Kućica koju je uglavnom sam radio, vodu skuplja u male cisterne, a struja je na agregat

Pogled iz terase

Ima tamo i kuniće

Fazana

Kokoše i pjevca

...a ja sam malo gledala i slikala makiju i napokon našla buhač

i ove interesantne biljke koje sam normalno iskopala i posadila na moju padinu

život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 08:39
Hug baš te imam rad..započet jutro sa šalicom kave šetajući tvojim vrtom ispunjenim prelijepim  cvijećem..sve je tako rascvijetano ko da si na drugoj planeti...prelipe frezije mirišu sve do mene  
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 08:30
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Ja neću ništa komentirati jer cure su sve rekle.

Samo ću reći da sam opet uživala...
I ja!Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 08:26
Ja neću ništa komentirati jer cure su sve rekle.

Samo ću reći da sam opet uživala...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 08:18
Svaki puta kad prošećem tvojim vrtom pomislim: Tako će i kod mene biti za koju godinu. Ma, nema teorije da te itko od nas stigne. Ali, polako kaskamo ...
Kain je simaptičan. Uvijek imaš tako dobre ideje. Mislim da možeš otvoriti temmu sa svojim originalnim pitarima - ili slideshow jer ih imaš zaista impozantan broj!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 00:37
Oprosti Lantana na zabuni. Pomiješala sam margaretu i ostić, zato mi je bilo nepoznato. Isto tako sam zamjenila juku i palmu.
 Šta misliš da li bi se bugenvilia primila iz reznica?
Ako imaš i možeš voljela bih i juku i palmicu.
 Očito više ne vidim dobro pa je vrijeme za spavanje.
Sleepy  Ako želiš ja ti mogu poslati koju reznicu clematisa. Pozz.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 23:31
kod tebe marčana bura nije naškodila cvijeću
a i nije dugo trajala po svemu sudeći
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 23:02
kod tebe, nema što nema. Divno sredjeno, sa puno stila. Jedan od mojih najdražih vfrtovaClapClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 201202203204205 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.