Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 370> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana vrt i cvijeće su ti prelijepi. Stvarno ti osvježi dan (gledala sam i ujutro i sada), boje prekrasne. Ne znam šta bih mogla izdvojiti kao najljepše jer je sve lijepo od palmi, sukulenata i dr.
Lijepi su mi ostići (nisam ćula za taj naziv).
Da li šalješ reznice bugenvilie? Kako se može razmnožiti palma (sjemenom ili malim palmicama)?
Evo za malo odmora poslije rada:
![]() Pozdrav
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lilie ostić je osteospermum, ostć je skraćeno. Neznam kako misliš da li šaljem reznice bugenvilie, ako ti treba mogu ti poslati, a palma se može posijati, a imam kod tate u vrtu mladih, samo ja nisam sigurna da li ti misliš na palmu ili na juku, jer u mom vrtu nema palme, osim cikasica, a one nisu palme. Piši što ti treba.
E i hvala na kavi, malo je kasno pa pijem kakao ![]() Cimi zato će kod nas stagnirati kad se kod vas sve rascvjeta, baš sam danas razmišljala što kod mene cvate u 7 i 8 mjesecu, i čim prođu one najveće vrućine onda sve bukne. Bergenija, Rose2 , Otok i Smrcko ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Jednostavno ne mogu proći------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kod tebe, nema što nema. Divno sredjeno, sa puno stila. Jedan od mojih najdražih vfrtova
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() a i nije dugo trajala po svemu sudeći |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Oprosti Lantana na zabuni. Pomiješala sam margaretu i ostić, zato mi je bilo nepoznato. Isto tako sam zamjenila juku i palmu.
Šta misliš da li bi se bugenvilia primila iz reznica?
Ako imaš i možeš voljela bih i juku i palmicu.
Očito više ne vidim dobro pa je vrijeme za spavanje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svaki puta kad prošećem tvojim vrtom pomislim: Tako će i kod mene biti za koju godinu. Ma, nema teorije da te itko od nas stigne. Ali, polako kaskamo ...
Kain je simaptičan. Uvijek imaš tako dobre ideje. Mislim da možeš otvoriti temmu sa svojim originalnim pitarima - ili slideshow jer ih imaš zaista impozantan broj!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja neću ništa komentirati jer cure su sve rekle.
Samo ću reći da sam opet uživala...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho
![]() Lora hvala i meni je tvoj vrt jako lijep ![]() Lilie nema veze, dogovoriti ćemo se na pp. ![]() Hoya ja vjerujem da je tvoj vrt već sad jako lijep, samo si ti samokritična, a što se pitara tće imaš pravo, ja kad kupim ili dobijem cvijet, najveći mi je posao naći mu pravi pitar. ![]() Proljeće uživaj još malo dok ne stigne proljeće na tvoju terasu. Baka ![]() Duda i ja tebe imam rad (koja lijepa riječ), a pogotovo kad ovako izmješaš dva dijalekta ![]() Danas sam odlučila da neću ništa raditi. ni po vrtu ni po kući, pa smo ja i tata otišli do nekadašnjeg vinograda moje none, gdje je moj brat na 10000m2 posadio masline i sagradio malu kamenu kućicu. Možda nije za moju temu, ali neznam gdje bi stavila pa da malo vidite, 5 km od Bola, a skroz drugačije raslinje... Nekadašnji vinograd sada je maslinik, masline su mlade pa se baš ne vide ![]() ![]() Kućica koju je uglavnom sam radio, vodu skuplja u male cisterne, a struja je na agregat ![]() ![]() Pogled iz terase ![]() Ima tamo i kuniće ![]() Fazana ![]() Kokoše i pjevca ![]() ...a ja sam malo gledala i slikala makiju i napokon našla buhač ![]() i ove interesantne biljke koje sam normalno iskopala i posadila na moju padinu ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Koja panorama, predivno! Imaš sreće što živiš na tako lijepom mjestu. Kod mene samo ravnica.
![]() Da li znaš može li se cikas palma nekako razmnožavati?
|
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW kakav pogled na more!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno Lantana
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Wooow draga ovo me ostavilo bez rijeći...predivno...sve mi se jako sviđa, okoliš, kučica...predivno je.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasno..kućica je krasna naravno i u skladu s njom i kameni"detalj"..divno je kad ljudi vole dobro i korisno iskoristiti ono što imaju..nažalost ovdije ima hrpetina maslina pod borovima,u šikarama a to su sve stoljetna stabla..pa samo da očiste oko njihmasline se obnove iz tako velikih korijena za 2-3 godine jel tako ...ma vi bračani ste drugi vrijedni ljudi..ovdije su njihovi stari bili vrijedni kao mravi što se vidi po silnim suhozidima i broju posađenih starih maslina.. ove nove generacije bi samo sidile na kafi nabile sunčane očale i izigravali velike gazde .Tako da me uvijek ovakvo nešto oduševljava..
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve u kamenu, pored mora, kao "Arsenova" Kuća pored mora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koje imanje! Pravi teren za masline. Naši kažu - ako maslina ne gleda prema moru, nema dobrog ulja.
Jučer sam dobila domaće maslinovo ulje sa Brača ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Već se zamišljam jedno cca tjedan dana u jednoj ovakvoj kućici, prepredivnoj, nigdje žive duše samo ove životinjice sa slika, cca maj mjesec jer je kasnije prevruće, sama naravno.........ma joj koja uživancija pa makar u mašti
![]() Kad sam počela čitati tvoje opisivanje očekivala sam neku malu "barakicu" (tako mi zovemo te male pomoćne kućice) a kad tamo to je prava morska vikendica
![]() ![]() ![]() Slike cvijeća koje nisam od zadnji put vidjela su me oduševile jer kod mene tako neće biti još cca mjesec dana.
Čitam da si posadila judić drvo - imam ga na svojoj "favorite" listi, nemam mu još mjesto ali naći će se.........
Da li si kupila sadnicu ili si ga sama uzgojila, koliko je visoko....... sve me interesita, znaš ti mene kurjožu babu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |